reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anisiaj to moze leginsy do tuniczki????? Ja jakoś w 13 tyg juz chodziłam w spodniach ciążowych :) kupiłam fajne na necie i nie żałuje !!!!!!!! ale na lato napewno kupie jakies leginsy :)
Marta myslę ze nawet i teraz nie bedzie na tuniczka az tak szeroka, a lepiej jak coś kupić szerszą juz teraz bo brzuchalek urośnie wiec bedzie jak znalazł :)

Ojjjjj umęczymy my sie w lato z tymi brzuchami , no ale ja marzyłam aby urodzić na lato, aby móc jeszcze wyjśc na spacerek dłuższy a nie kisić sie w domu z dzieckiem , bo Jasia urodziłam w pazdzierniku wiec cała zimę siedziałam i mi dupko tylko rosło a teraz Jaś na plac zabaw a ja z wózkiem i książką na ławeczkę:)

reklama
Anisiaj ja mam dokładnie takie zdanie jak Ty wszystkim powiedziałam po prostu trzeba wierzyć że będzie dobrze :tak: ja kupiłam getry ciążowe na allegro gdzieś tam dodałam link :-D jak przyjdą to dam znać czy fajne
Joweg kochana musi być dobrze przecież nie może być ciągle źle.... u mnie na początku same kłopoty były i jak jedno się zaczęło to szło szeregiem... będzie dobrze i koniec... musi być.
Ilonka no masz rację, co do brzuszka to ja mam na październik termin i lato będzie koszmarne no ale tak chciałam dziecka że nie straszne mi to :tak: ta niebieska tunika też jest fajna ale kurcze mam wiśniowe oprawki od okularów i jakoś tak mi nie pasuje ten kolor :szok:

Ostatnia edycja:
joweg - wiesz, ja żyję w przekonaniu, że po coś to wszystko w moim życiu jest. mam za sobą czas okropnych chorób mamy i taty, nagłą śmierć babci i inne smętne wydarzenia. sama drżę, bo lekarze kiedyś mnie straszyli, że nie zajdę w ciążę, a inni, że nie donoszę. ale póki co doświadczam cudu i chcę się nim cieszyć. ot tak, po prostu. Wiecie zazdroszczę naszym mamom, one chyba nie miały takich zmartwień, były w ciąży, chodziły do pracy i nie myślały tyle o poronieniach. a u nas cięagłe lęki zabierają nam radość:(

ilonka - na szczęście mam dużo tunik,na wiosnę i na lato. a getry macie jakieś specjalne czy zwykłe?

Anisiaj po zajściu w ciąże nasze życie krąży wokół tego czy wszystko będzie dobrze i już nie przestenie he he niestety:-) ja teraz bym czekałą z wiadomością, ale w pierwszej ciąży odrazu mówiłam,taka radość!!!

Ilonko mały znowu choruje??? Ojj:no: na dodatek Ty jeszcze męczysz się z nerką...

Gosiulek dumna mamo!!! Gratuluję:-D:-D

Marta tobie też gratki za zdany egzamin!!

Wiolka kurczę musisz mieć siły,, a Wasza córa jest niesamowita - pociesza jeszcze mamę - piękne, muszę przyznać że mnie też łzy pociekły jak czytałam o tym.

Aneczka witam:-D

Jest mi nie dobrze:( Majka chyba sprzedała mi wirusa:-(
Teraz biedna śpi a zaraz muszę ją budzić do lekarza:no::no:

Anisiaj może i były ale tak nie mówiło się o tym wiesz a teraz ta żywność modyfikowana, pędzona na antybiotykach to też swoje robi. Po prostu się cieszmy :-D
Roza jak dobrze pójdzie to za 2-3 tygodnie będę sobie jeździc :tak:

ilona24- moje marzenie bylo urodzic w lutym na meza urodziny :) a jakos treansfer bedzie koniec mjaa wiec moze sie uda :d na ten luty ale przed urodzinami meza ale´bysmy byli oboje szczesliwi :) na kiedy masz termin ?:D

martaSx-dzieki za pocieszenie , u nas tez czasami chwilowo lepiej a potem jak grom spada na nas hehe , tylko sie boje o to ze kasy nie bedziemy miec na to in vitro to mnie najbardziej martwi :( teraz juz splacamy caly czas , jeszcze 13 rat za "dziecko" ktorwgo nie ma :D

Joweg ja trzymam za Was i za wszystkie staraczki mega mocno kciuki i ślę fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
o tyle ;-)
Ale jest piękna pogoda cieplutko i prawie zero wiatru ide trochę na balkon hi hi hi

roza, MArtaSx-dzieki kochane wogole dziekuej wszystkim dziewczyna za wsparcie :* jestescie kochane :) dobrze ze Was mam bo nie wiem co bym zrobila :) a mojemu mezusiowi sie marzy lutowa coreczka :) wiec sie postaram heheh jakyb to zalezalo odemnie hehe

reklama
Marta o rety TY biedna musisz dopierać kolory do oprawek :szok: a szkła kontakotowe ????? Nie lubisz ????????
joweg nie zawsze jest pod górkę :) także teraz bedzie juz dobrze, trzeba w to wierzyć :)
Roza kurcze jeszcze tego by brakowało abyś i TY sie rozchorowała !!!!!! Mnie trzymało chyba z 5 dni ta jelitówka a mąz bite 9 dni tyle ile moze trwać najwięcej - koszmar !!!!!!!!!!!!! Trzymajcie sie !!!!!!!

Dzieci najedzone , rogalicznki rosną w piekarniku wiec zaraz chyba sie położę bo kiedyś muszę odpocząć ale nie wiem jak ja wyleżę , ten ból mnie juz wkurwia na maxa :-(

Zagubiona, Karolina Katrina Viola, bietka, Katy, Ania ????????? hop.hop !!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry