Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale to taka moja głupia schiza, szkła kontaktowe hm nie próbowałam ale za dużo roboty z tym no i drogie cholerstwo, dużej wady nie mam bo - 0,75 na oba.
Joweg-po gorszych dniach zawsze przychodzą lepsze wy swój limit na złę dni już wyczerpaliście więc wam życze samiutkich dobrych
Mnie brzuch pobolewa i mi go wysadziło więc @ zawita pewnie pod wieczór.Marta- wygoda jest mieć prawko ja zaczęłam ale później sie pochorowałąm gastrolog mi odradził na jakiś czas jazde samochodem a teraz przy tym bromergonie prowadzić nie można
więc jeszcze poczekam może uda mi sie zdać w tym roku na starych przepisach jeszcze
Zrobiłam z marmoladą wieloowocową.
tescior dzis negatywny krecha piekna widoczna ladnie ale bledsza od kontrolnej wiec negatywny :-) no ja juz nie bede testowac bo wariacji idzie dostac bedziemy jeszcze do konca tyg boboseksy robic i mysle ze starczy hihi :-) w ogole to najadlam sie wczesniej orzeszkow i caluy czas mnie mdli bleeeeeeeee