reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie :-)
ledwo zyje...cala noc spac nie moglam krecilam sie z boku na bok no i oczywoscie dopadly mnie bole jak na @ wiec teraz tylo latanie do wc i sprawdzanie kiedy sie wredota pojawi :-( ehhhh ciezko...
aneczka co Ci dolega ze chodzisz do pulmunologa? na kiedy masz termin @? sikaj na tesciorka
katy oby dizdzia jak najszybciej pojawila sie u was trzymam za to &&&&&&&&&&
oj mam przewlekły stan zapalny płuc , oskrzeli , zapalenie zatok i refluks a wszystko razem powoduje wieczny kaszel i duszności ...

@ mam nieregularny ale już powinien być mimo wszystko.. testować będę się po urodzinach córki żeby nie zakłócić jej święta :) bo kilka dni temu robilam testa i był negatywny ....

reklama
aneczka no to trzymam kciuki zeby @ nie bylo a tescior zeby pokazal dwie piekne krechy :-) ja tez odwiedzam czesto pulmunologa ale poki co u mnie nie ma leczenia i mam nadzieje ze mnie to ominie
joweg no sen mialas super haha

moj teraz od jakiegos czasu niema zadnych :D ogranicza sie do mnie , przyznam ze to troche meczace:)

bobofrutek- niezle co :) czesto mam sny z innymi facetami hehe

anisiaj a jakie zakupiłas te ksiązki pochwal sie :-)

Joweg mój tez nie ma, ale w pracy mojej oczywiście by się coś znalazło ;-) na jakie tematy schodzimy naprawdę głupoty nam w głowach przesilenie wiosenne hehhehehhe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny

bietka oj boli boli juz sie nie moge doczekac maja niech wylazi hehe

anisiaj ja farbuje normalnie a nawet w pierwszej i teraz ciazy na poczatku robilam dekoloryzacje tak wiec spokojnie mozesz farbowac bo farby nie maja amoniaku teraz

katy a jak tam u ciebie brat daje rade?
dzis zdycham bylam powtorzyc badania glukozy 75g bleeeeee nie to ze pokuta jestem i oczywiscie mega siniaki a rece bola jak nie wiem co to jeszcze czuje sie potwornie jak ja tego nie lubie grr, a po za tym musze wlosy zrobic (farba ;p
) bo odrosty juz na 2-3 cm mam heh do tego na 15 do gina

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zZagubiona współczuję ale musimy to przetrwac jestesmy silne babki ;-)

ja się wstrzymam z ta torebką na tym allegro to albo tania chińszczyzna lub jak cos fajnego to zaraz 200 ja nie kupuje takich drogich torebek bo szybko mi sie nudzą więc szkoda mi kasy. Jutro przed zajęciami, przy mojej szkole jest sklepik z torebkami i tam facet szyje na miejscu, już kiedyś sobie zamawiałam u niego. Uszyje taka jaką się chce oczywiście z fasonów jakie ma w sklepie i z koloru jakiego sie chce i wcale nie drogo bo pamiętam ,ze wtedy zapałciłam za torebkę chyba 35zł. takze poczekam do jutra.

reklama
Do góry