reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Anaber-nie stosuje nic dopochwowo,byłam w aptece i moja dobra farmaceutka poleciła mi paste cynkową nie wiem czy to jest dobre?Powiedziała że ciąży nie zaszkodzi:sorry: Byłam też w sklepie zakupiłam sobie bluzko-koszule z paskiem na talie bo jest dość szeroka a paskiem ją zwęże mam nadzieje że mi sie przyda za jakis czas:-)

reklama
Hej
Pochwalę się że dzisiaj o 6.40 urodziła moja siostra córeczkę.Waży 3040 i mierzy 52cm:-):-)

Miłego dnia
gratulacje !!!!!

Ja dziś cały dzień na mieście .. pozałatwiać milion spraw , i odwiedzić pulmunologa bo chcąc zajść w ciążę odstawiłam leki ale mam doraźny kiedy sie duszę i muszę z nim uzgodnić czy mogę stosować a jak nie to na coś zamienić bo zupełnie bez to się uduszę hehe

@ nadal brak .. ale ciii żeby nie wywołać ...

wiolka to zrób fotke i nam wklej :) bo ciekawe jestesmy jak wyglądasz :)
a ja sobie szukam torebki listonoszki w kolorze koniaku oczywiście na allegro :-)

anaber - dokładnie tak ;) w końcu mam prawo do zachcianek ;)

bietka - dzięki! uspokoiłaś mnie, dzisiaj (odpukać) brzuch siedzi cicho

słuchajcie, czy można farbować włosy w ciąży na początku? bo czytam na forach i opinie są podzielone. może któraś z Was pytała lekarza? zastanawiam się nad castingiem loreala, bo mam już odrosty, albo nad wizytą u mojej fryzjerki i rozmowie z nią, żeby dobrała coś delikatnego. doradźcie coś kochane :)

Anaber -trzeba jeszcze umieć wkleić fotke bo mi to ciężko idzie teraz nie mam czasu bo ide sobie jeszcze baletki kupić bo chodze w butach na obcasie i nogi mnie od nich bolą a za niedługo moje koleżanki do mnie zaglądna będę próbowała jak mi sie uda to wrzuce fotke a za bluzko-koszule zapłaciłam 25zł!

anaber - dokładnie tak ;) w końcu mam prawo do zachcianek ;)

bietka - dzięki! uspokoiłaś mnie, dzisiaj (odpukać) brzuch siedzi cicho

słuchajcie, czy można farbować włosy w ciąży na początku? bo czytam na forach i opinie są podzielone. może któraś z Was pytała lekarza? zastanawiam się nad castingiem loreala, bo mam już odrosty, albo nad wizytą u mojej fryzjerki i rozmowie z nią, żeby dobrała coś delikatnego. doradźcie coś kochane :)
ja farbowałam całą pierwszą ciążę .. ale używałam farby która mniej mi śmierdziała safira mi pasowała :)
Anaber -trzeba jeszcze umieć wkleić fotke bo mi to ciężko idzie teraz nie mam czasu bo ide sobie jeszcze baletki kupić bo chodze w butach na obcasie i nogi mnie od nich bolą a za niedługo moje koleżanki do mnie zaglądna będę próbowała jak mi sie uda to wrzuce fotke a za bluzko-koszule zapłaciłam 25zł!
ja na razie w szpilkach biegam a w torebce mam trampeczki i jak z młodą na pac zabaw idę to sobie szybciutko podmieniam :)

hej jestem , wyspana tak jakby :) maz jeszcze spi ale mialam sen :p ze poscilim meza w trabe dla fajnego faceta hehehe dobrze ze to tylko sen :D

reklama
witajcie :-)
ledwo zyje...cala noc spac nie moglam krecilam sie z boku na bok no i oczywoscie dopadly mnie bole jak na @ wiec teraz tylo latanie do wc i sprawdzanie kiedy sie wredota pojawi :-( ehhhh ciezko...
aneczka co Ci dolega ze chodzisz do pulmunologa? na kiedy masz termin @? sikaj na tesciorka
katy oby dizdzia jak najszybciej pojawila sie u was trzymam za to &&&&&&&&&&

Do góry