reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

a ja musze napisac 8 prac do konca kwietnia:baffled: rewelacja po prostu. Ciekawa jestem jakim cudem to zrobie... nic nie mozna dac wydrukowanego ,tylko wszystko ręcznie ahhh:-:)-:)-(

Pieszczoszko - to straszne;))

Jak ja byłam w szkole średniej to o google mało kto słyszał, a o drukarkach można było na informatyce posłuchać - jakoś łapki nam nie opadły od pisania tych naszych prac:)

Co innego na studiach - ręcznie nic nie oddałam, ale ja studiowałam informatykę, wyśmiali by mnie;)

Za chwilę będziesz mamą a narzekasz na kilka prac do napisania - spoko - będzie gorzej;)

reklama
Jak nie bylam w ciazy nie mialam problemu z pisaniem. A teraz jest problem taki,że długo nie usiedze bo kręgosłup boli a litery mi sie w oczach rozmazują.. jedna prace pisałam chyba 4 dni na raty:baffled::baffled:

Witam Majóweczki ;))))

Ostatnio sie tu do was wprosiłam ale nie przedstawiłam się a nic bo już w sumie późno było;P
A potem mi się troche brzuszek spinał i mnie podbrzusze bolało wiec lezałam żeby nie kusić losu ;))))

Zaczne od początku na imię mi Agnieszka mieszkam na stałe w katowicach razem z moim narzeczonym mam 24 lata jest to moja 1 ciąża w którą zaszłam całkiem spontanicznie ale o tym zaraz spodziewam się Syna Kacperka
w 22 tygodniu moja szyjka podupadła na sile i mi się znacznie skurczyła od tamtej pory leże na podtrzymaniu i biore mase piguł. Moje Dziecie jest niesłychanie aktywne kopie wierci sie i prostuje co sprawia mi niesamowitą radość mimo zmęczenia ponieważ budzi mnie każdy ruch w brzuszku ;))))
W ciaże zaszłam we wrześniu po tym jak mój A. zawiózł mnie do szpitala z kolką nerkową w szpitalu zrobiono mi bete która wykazała 3-4 tydzień ciąży po wyjsciu ze szpitala udałam się do ginekologa celem potwierdzenia wyników który zlecił nastepną bete po 2 tygodniach zrobiłam druga bete przyrostu nie było a wręcz poziom hcg spadł i wykazał brak ciąży jednak @ nie pojawił sie zrobiłam 3 testy ciążowe każdy był pozytywny i zapisałam się na wizyte do ginekologa ;))))
Okazało sie ze w ciąze zaszłam między 1 a drugim badaniem beta hcg z tym że przy drugim badaniu było to za wcześnie żeby żyszło pozytywnie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

I oto moja historia zaszłam w ciąze spontanicznie ale jak najbardziej chciałam mieć dzidziusia i czułam się gotowa na to by zostać mamą

Grzecznie i kulturalnie sie przedstawiłam i mam nadzieje że sie polubimy i będziemy mały dużo wspólnych tematów teraz jak i po narodzinach naszych Dzieciaczków ;))))))

Dziekuję Pieszczoszka ;))) mnie również jest miło ;))))

Zaóważyłam że jest tu moja Majówkowa kolezanka z innego wątku

Karwiczki Kochana i ja Cie witam na Majówkach :*:*:*

No z Katowic i mieszkam tu całe życie ale w pizza hut nie byłam jeszcze :-D nawet nie wiem gdzie jest:zawstydzona/y: no ale mój A. z fast foodów to tylko shake z Mc mi pozwala teraz :-):-):-)

Mam pytanie czy wasze Dzieciątka też wam spać nie dają??
Mój Kacper do 3 bryka o 5-6 rano wstaje bryka do 10-11 potem daje mi odpocząć do 14 a potem znowu tak z 30 minutek i od 17 jak Brat wraca się ożywia a o 18 jak mój wraca to już wogóle do 3 w nocy moge zapomnieć o snie.
Ja nie narzekam dla mnie to jest taka radocha jak mnie kopie i sie pręży że masakra nawet jak boli ;P czasami się nawet ze mną bawi kopnie tam gdzie przyłoze rękę:tak::tak:
zastanawiam się tylko czy i wasze dzieci maja tyle energii ze spać nie muszą ;PPP

Mój S pochodzi z Katowic. Pizza w pizza hut jest tak pyszna !!! szkoda ,że w Bielsku nie ma:(

surowy ten twój facet he:)

co do ruchów dzidzi to budziła mnie jak kopała a teraz jest dość duza wiec to tylko takie rozpychanie wiec nie jest źle. Ja i tak w nocy się budze co 30min bo zgaga mnie budzi i pełny pęcherz .

reklama
witam dziewczynki :)
miałam wczoraj zajrzeć ale niestety wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku bo mój kuba tak boleśnie kopie że wstać nie mogę :-( dzisiaj niestety jest to samo i tylko kopie bardzo boleśnie po lewej stronie brzucha :-( witam nową majóweczkę :-):-) mam nadzieję żę mój kochany robaczek w brzuszku da mi was doczytać i mam nadzieje was dogonić :-):-) narazie uciekam do pracy miłej reszty dnia życzę dziewuszki :-)

Do góry