reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Witaj Agagu
Moja bryka cala noc ale mnie nie budzi, bo spie jak zabita

pieszczoszka troche daleko na ta pizze jechalas :-)

ja jeszcze nie spakowana, ale wszystko jest przygotowane w komodzie, na jednej półce żeby mąż dał radę w razie "wypadku". a skoro o nim mowa.. powiedziałam mu, że spakuję się do dużej torby, a on.. mnie wyśmiał.. i dodał jeszcze, że jak wezmę tę dużą, to on ze mną nie idzie, bo wstyd:crazy: gdyby nie szlafrok, to spakowałabym się do małej, ale co? wezmę go do siatki, czy do ręki? wariactwo..
zaneta pokaz mu co jest w tej torbie, nich zobczy, ze to mase rzeczy zajmuje i przedstw mu alternatywe - mala torba i ze 2 reklamowki ;-) i spytaj czy z tym bedzie sie czul bardziej mesko jak tak to ok niech sobie niesie jak lump male siateczki ;-)

reklama
Jedyna prawdziwa dobra pizza to w Neapolu ;-):-) Ahaha...kawalek drogi,ale warto :-p
Witam nowa Majoweczke :tak:
Wyszlam z corcia na slonko,ale mnie zaczelo przypiekac wiec po 0,5h wrocilysmy do domciu :sorry2: Humor mam lepszy,ale zaczely mi sie skurcze takie bolesniejsze...bo Leo zaczal "byc wszedzie" :baffled:Przetrzymamy,wytrzymamy,damy rade ;-)

Pieszczoszka no własnie mój mały jest tez dość duzy jak na moje skromne rozmiary ale wcale mu to nie przeszkadza się rozciągać i kopać chyba mysli że mama z gumy jest ostatnio się tak wypioł ze cały pępek mi wyszedł byłam w szoku i to nie małym !!!! Tak daleko na pizze jeździsz ?? fajnie się masz !!! Mój nie jest tyran chociaz nie jest troche czasami musze sie aż zdenerwować na niego ale i tak mnie nie ciągnie do fast foodów ta zgaga mnie dobija

kilolek ​Witaj Tobie to dobrze też bym nie raz chciała spać jak zabita a mały niech kopie
juz mnie przyzwyczaja do nocnych pobudek ;)))) będę wyglądać jak zombi mamcia ledwo żywa ;PPPP

Alleż ja wam zazdroszcze tego ze mozecie się wyrwać z domu w tak piekną pogode :tak::tak:
Ja nie moge przez moją krótką szyjke a nawet jakbym zwiała po cichaczu to by mnie moje chłopaki tak ochrzanili ze zaraz bym pożałowała

Dzisiaj sie troche przewietrze bo o 19:30 mam wizyte u gin. to troc;-)e powietrza swierzego napłynie wogóle to ide się okąpać :-):-):-):-) zanim się ogole to minie akurat 2 godziny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mój Mały dzisiaj jakieś cyrki odstawia. Do tej pory czułam jakbym miała ośmiornicę w brzuchu, wywalał się na wszystkie strony, a dziś cisza. Od 2 godzin próbuje nakłonić go, żeby chociaż mnie smyrnął lekko, a on nic. Zjadlam, leże, przewracam się, smyram brzuch i nadal cisza. Aż się martwić zaczynam :[

fiore, zgadzam sie ze najlepsza pizza w Neapolu :) raz mialam okazje zjesc i juz nigdy nigdzie takiej dobrej nie jadlam. zreszta nie ma nigdzie tak dobrej pizzy jak we Wloszech :/ narobilas mi smaka, a bede musiala sie dzisiaj zadowolic pieczonym udkiem z kurczaka ;)
moj maly tez nie daje mi zyc, a najbardziej daje w kosc jak siedze. teraz np. wypina sie wlasnie z kazdej strony :) w nocy tez mnie czesto budzi rozpychaniem i kopniakami.

reklama
ale wy produkujecie:-D:-D:-D
little nina jak by się to przedłużało to zadzwoń do lekarza po co się denerwować choć na tym etapie nasze maluszki będą coraz leniwsze pewnie
witam nowe mamy na forum:-)
katasza super wieści od siostry i niech tak zostanie:tak:
za potrzebujące kciuki nadal trzymane!
z tym mlekiem to faktycznie trzeba trochę uważać w 3 trymestrze żeby nie przedawkować choć mnie ostatnio też ciągnąć:baffled: wiem coś na ten temat bo mój pierwszy syn dostał skazy a ja faktycznie raczyłam go mlekiem i przetworami a nikt mi nie powiedział że trzeba ograniczać w 3 trymestrze

Do góry