reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej moje KObitki :)
u mnie słoneczko ale chmurki już nachodzą wiec rewelacji sie nie spodziewam..
Witaj królewnazmarcepanu :). podczytując twoje posty nie musisz tak mocno sie przejmować jak wam nie wyjdzie w pierwszym cyklu pary standardowo czekają minimum pół roku wiec głowa do góry przy liście którą sie wpisałaś jest W nawiasie zapisane ilość cykli starań wiec jak widzisz duzo nas jest z dużą ilością. Zyczę by tobie udało sie za pierwszym razem wiec bedziemy wyczekiwać poniedziałku.
Co do mierzenia jak nie jestes w stanie mierzyć rano to nie mierz bo wynik jest nieprawidłowy bo tak jak rano wstaniesz i bedziesz miała 36.6 to po kilku godzinach ona wzrasta do 37. Wiec albo budzik i mierzenie albo odpuść bo tak nigdy nie trafisz :)
ja dobrze ze dzis obiad zrobiony posprzatane uwielbiam leniwe piątki :D

reklama
a ja dzisiaj w pracy ale weekend na szczęście wolny i spędzony w ramionach mojego księciunia :)
a co do objawów to nie wiem czy jestes w ciązy czy nie...
od tygodnia mnie kłuje prawy jajnik piersi normalnie jak na @ ale mam tyle pawera w sobie co nigdy nie miałam, może przez to że rzuciłam picie kawy i używania cukru :)
I GOT TO POWER :D

Hej moje KObitki :)
u mnie słoneczko ale chmurki już nachodzą wiec rewelacji sie nie spodziewam..
Witaj królewnazmarcepanu :). podczytując twoje posty nie musisz tak mocno sie przejmować jak wam nie wyjdzie w pierwszym cyklu pary standardowo czekają minimum pół roku wiec głowa do góry przy liście którą sie wpisałaś jest W nawiasie zapisane ilość cykli starań wiec jak widzisz duzo nas jest z dużą ilością. Zyczę by tobie udało sie za pierwszym razem wiec bedziemy wyczekiwać poniedziałku.
Co do mierzenia jak nie jestes w stanie mierzyć rano to nie mierz bo wynik jest nieprawidłowy bo tak jak rano wstaniesz i bedziesz miała 36.6 to po kilku godzinach ona wzrasta do 37. Wiec albo budzik i mierzenie albo odpuść bo tak nigdy nie trafisz :)
ja dobrze ze dzis obiad zrobiony posprzatane uwielbiam leniwe piątki :D

jakos tak nie potrafie sie nie przejmowac za bardzo;[
a co do zachodzenia w ciąże to ja chyba mam jakies dziwne szczeście :D bo w pierwsza ciąże zaszłam biorąc tabletki, ale oczywiście nie pominełam żadnej tylko brałam antybiotyki :p

ogolnie chciałam tez badac szyjke macicy, ale wczoraj jeszcze czułam ją normalni a dzis nie wiem w ogole nie moge jej znaleźć :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a co do zachodzenia w ciąże to ja chyba mam jakies dziwne szczeście :D bo w pierwsza ciąże zaszłam biorąc tabletki, ale oczywiście nie pominełam żadnej tylko brałam antybiotyki :p

ogolnie chciałam tez badac szyjke macicy, ale wczoraj jeszcze czułam ją normalni a dzis nie wiem w ogole nie moge jej znaleźć :D

mogła Ci się cofnąć do góry ...

no własnie nie wiem co jest grane ;p byle do poniedziałku i bedzie wszystko jasne ;p

alez dzis spiący dziec.. chyba zaraz pojdziem na drzemke z Małą;p

a ja dzisiaj w pracy ale weekend na szczęście wolny i spędzony w ramionach mojego księciunia :)
a co do objawów to nie wiem czy jestes w ciązy czy nie...
od tygodnia mnie kłuje prawy jajnik piersi normalnie jak na @ ale mam tyle pawera w sobie co nigdy nie miałam, może przez to że rzuciłam picie kawy i używania cukru :)
I GOT TO POWER :D

grzanka nie dobijaj mnie tą kawą :p :p :p

Widzisz to nie jest tak koleżanka zaszła od razu wzięli ślub i po tygodniu powiedziałą że chce miec dziecko i bach d razu trafili z drugim 7 miesiecy ja z pierwszym 6 miesiecy a teraz lece już 19 cykl
też jest naczej jak my staramy sie o drugie a inaczej jak o pierwsze wiec trzymam kciuki i nie przejmuj sie zbytnio

reklama
A tak wogóle to ja powinnam dzis dstać @ ha ha :D a już mam ostatni dzien :D od jutra tableteczki i z wyczekiwaniem do świąt wielkanocnych :D he he :)

a jakoś sie czujesz na @ ?
czy nic a nic ?
a to czemu sie już przepisałaś na 22.04?

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012.....??
Anka84200..........@ 04.03.2012............??
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
m_monia..............@ 04.04.2012 (3)

Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)

ale mam smaka na łosiosia podsmarzanego !!!!!!!!! Ja... :-)

Ostatnia edycja:
Do góry