reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lili normalnie szacun. Ostatnio, rzadko tu pisze, bo normalnie nie mam sił albo mam lenia, przez moją pracę, nocki trochę wybiły mnie z rytmu a i Kuba nie współpracuje.:-)
Co do śniegu to nie ma już go, Dziś nawet 12 stopni było i słoneczko piękne.

reklama
sabrinko neizłe spanko!!! :0) to dobrze,ze odpoczęliście! kruszek jeszcze malutki potrzebuje snu:)

Magnusik LIli to na pewno ma notatki tajne;) i dlatego wszytsko pamięta:p

Lili jutro Julik z kólikiem pobawi się:) bo moja siostra ma:) nawet trzy ,ale dwa zostały oddelegowane do babci.a ten jeden role domownika spełnia i już nawet pies nie traktuje go jak obiadu.Królik coprawda jest dłużej od psa,ale pies miał powazne zamiary kulinarne wobec niego:) pierwszej nocy jak psa wzięli drewnianą wielką klatkę rozwalił:) cud,że króliki ukryły się na tyle daleko ,że ich nie zjadł:)
a drapak jak stał tak stoi ale...na stole już śwątecznie:) dwa koszyczki nasz i Julika.bazie,kwiatki,i zielenina:p i ozdóbka w kształcie jaja na firance nawet wisi:)

to ja tez życzę wam moje kochane wszytsko co najlepsze!!! zafasolkowanym rozwiązań w terminie! nei zafasolkowanym a chcącym szybkiego spełnienia tych marzeń.a reszcie żeby brzdące psociły i zawsze obdarzały miłością!!!

Lili rzeczywiscie szacun:-D
co do Polci. Siedziala, z nia 2 tygodnje w domu. Ńie powiem zebym byla szczesliwa. Ale coz, najgorzej ze ja po prostu juz z nia w domu nie daje rady. Pola jak sie nudzi i ma za duzo energii to may tajfun do tego jestem workiem treńingowym i to nie chodzi o robieniena zlosc . Wiem ze choruje kiedy chce ale po pworocie do pracy zaraz na 2 tyg. Zwolnieńia - slabo.

Buziam was wszystkie.

Lili jestes niesamowita,Ja wpadam poczytam kilka stron wstecz i jak przyjdzie mi cos odpisac to juz mam problem co komu mam odpisac hehehe :-) a z tym ze u nas czysto hmm to nie jest tak do konca prawda,anglicy to sa naprawde brudasy a zdjecia w tym parku chyba jakos tak wyszly ze czysto jest a psie kupy to tez jest ich pelno chociaz powinlo sie sprzatac za swoim pupilem nawet maja specjalne kosze na te kupy ehhh ale nie wszyscy sie do tego stosuja :tak: a co do pogody i spacerow to staram sie wylazic codziennie i jak jest normalna pogoda,faktycznie mam gdzie lazic ale pogoda czasem poradzi byc pasukdna i az sie nie chce nigdzie isc :-)

Milego dnia babeczki ;-)

Dziewczyny wszystkiego co sobie wymarzymy, zdrowia i szczęścia, radości z naszych pociech. Rodzinnych świąt.

Nasze mazurki :-D Zaraz lecimy do święconki, tylko Adzik wstanie. Chyba będzie trzeba budzić, bo ostatnia święconka o 15. A Tatuś dzisiaj usypiał, więc śpi się fajowo. :-)

Załączniki

• mazurek2.jpg
    mazurek2.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 50
  • mazurek1.jpg
    mazurek1.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja!

Lili podziwiam za taką pamięć:tak:Tomek rzeczywiście zapierdziela po całym domu i wszędzie bałagani i wszystko wyrzuca gdzie tylko dojdzie robi porządki więc super pomocnik z niego zabawki interesują go na chwile . Nawet na dół jak pójdzie do brata to i jemu posprząta. struś pędziwiatr.:-)

Mazurki pysznie wyglądają ale to pewnie zasługa Ady:-)

Hej dziewczynki.

Zdrowych,wesolych Swiat i zajaczka z prezencikami-hihi.

Lili mazurki pycha...Mast talent bo ja nawet nigdy nie probowalam takiego zrobic bo watpie aby mi wyszedl:-p

Co do Julii to pomagala mi robic salatke i obierala jajka(przy okazji tez sobie podjadala).
Fartuszek to widzialam w Bydgoszczy w sklepie ''Cepelia''(chaby dobrze pamietam nazwe).To jest taki sklep z roznymi,recznie robionymi rzeczami...
my z Julcia pozniej wrocilysmy do domu a fartuszek kupila prababcia.
Podobno schodzily jak cieple bulki.
W koncu cena tez nie byla taka zla bo chyba 11 zl o ile dobrze pamietam.

Milej nocki.

Ps,wstawiam te fotki z jajcami-hihi.
Data zla bo nie umialam w aparacie przestawicSL270079.jpgSL270080.jpg

reklama
Do góry