reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a niskie ph i wieczorne staranka:))

moje bąki spią..ja na kanapie delektuje się masażem stóp w wykonaniu męża...zaraz film i spać:-)

Truskafffka????????????????????????????????????

Bella:szok::szok:???????????????????????????

reklama
Axari ja to nastawialam sie na planowanie od maja a tu w lutym wpadka.
ominal cie caly stres planowania:):tak: ja tez planowalam staranka rozpoczac w maju ale teraz przesunelam na czerwiec/lipiec :)ale raczej nie wpadne bo sie zabezpieczamy narazie
szczerze mowiac stresuje sie juz bardzo tym planowaniem... co bedzie przed starankami to ja nie wiem...:szok:

hej dziewczynki:-) Święta, Święta i po Świętach... niestety... witam się po kilkudniowej nieobecności;-)

u teściów było ok, choć wiecie, jak to jest- w domu najlepiej i najswobodniej człowiek się czuje, co tu dużo gadać

kasia uk witaj u nas:tak:

monico polskim odpowiednikiem sab simplex jest bobotic-daje się go o wiele mniej, bo zawiera więcej sietikonu,czyli tej substancji na kolkę

natusia jak samopoczucie?

merylin jak Twoje mdłości??

mama, truskafffka jaka namiętność u Was panuje:-D

pirania ale się napracowałaś, żeby to przetłumaczyć:szok: w imieniu swoim ślicznie dziękuję :*

mamcia jak dobrze, że sobie możecie polegiwać do 9:-D

gal Ty się tymi malinami nie stresuj.. ja myślę, że to trzeba wszystko wypośrodkować..

mama ale fajnie macie z tymi górami-gdzie dokładnie uderzacie? i gdzie noclegi planujecie?

daria ta filoetowa sukienka bardzo ładna:tak:

mama ja w przeciągu tego tygodnia widziałam 4 bociany:-D

pierogatko już myślicie o 3 dziecku?:-D

axarai cóż za wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!!!! i piękna pipunia:-D kochana, pisz mi tu od razu, jak wyglądały Wasze staranka i jak długo je stosowałaś??

dido &&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród SN:tak:

Ewcik no jesteś w końcu...
jedziemy do Stronia śląskiego-okolice Karpacza..
wynajmujemy cały dom bo nas bedzie 21 osób-dorosłych i dzieci:-)

nooo,namiętnie u nas ostatnio byłoooo-tak na zasadzie wies-spojrzenie i już wiadomo o co kaman:-D

Axarai - ogromniaste gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! należy Ci się po 3 facetach mała królewna!!!
sama się zgłosiłaś do szpitala jak Cię brzuch bolał, czy zgłosiłaś to lekarzowi prowadzącemu???
Andziak - mnie się 2 albo 3 razy śniło, że będzie chłopczyk a lekarz pokazał na usg pipulkę malutkiej i powiedział, że nie ma abolutnie żadnych wątpliwości, że to dziewczynka, więc te sny bywają odwrotne, czego życzę Ci z całego serca!!!
Dido - oby się udało sn!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry