reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

najedzona ale spac nie bedzie bo niunia dopiero zawsze o 2 w nocy zasypia ;-)teraz lerzy i swiat oglada ;-)
ael a po szczepieniu slyszalam ze czasem jest goraczka to jakie leki najlepsze na goraczke czy pediatra musi mi cos przepisac czy samemu cos kupic na wszelki wypadek ? i jak tak to co kupic bo niechcialabbym czopkow wolalabym w plynie bo ladnie witaminki zajada ;-)

Zapytaj w aptece i ja jednak polecam czopki, kropelki mała może wypluć.

Ael a ja wczoraj czzekałam, czekałam i się niedoczekałam :-(
w każdym bądź razie chciałam się pochwalić, że tydzień temu byłam z małym na szczepieniiu i waży 8kg!!!

Masz cięzkiego faceta, po kim Bartuś taki głodomorek????

A my mamy awarię wózka..... -.-

reklama
Ael, no żadna się nie odważyła, to na mnie padło, taki urok ;)

Lamia, no coraz bliżej to coraz ciężej, ale spokojnie, nie przegapisz, a faktycznie Sleepy nie było.. hm...

Ael, co z wózkiem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie nie wiem, czy jej zęby nie idą, hektolitry śliny, przytulak straszny i co tylko może pcha do buzi, na czele z palcami własnymi, i to z paznokciami po tych dziąsełkach, dziąsła też coraz bardziej miękkie, więc chyba coś się zaczyna dziać. Ja żyję sobie na najwyższych obrotach, ciągnie mnie na budowę, ale daję sobie d. siana... pojadę w czwartek, spotkam kierownika, podbije mi książeczkę przy okazji

Hej dziewczyny ale mnie długo nie było !! :( Miałam taki zapieprz na uczelni ale wszystko pozaliczałam :D Także luz !:-)
Ale poza tym cały czas bym spała i jadła ;p Masakra !!!!
Zaraz wezmę się za nadrabianie ale nie wiem jak mi to wyjdzie :):)
Mam nadzieję że wszystko okej ! Ooo..i widzę że Lamiav jeszcze w dwupaku ! :-D Twoja córcia się nie śpieszy na ten nasz świat ! ;p

sil: no to bedziesz miała ząbki, oby łagodnie twoja to przechodziła i żeby ją bardzo nie bolało, bo pamietam ze kuzynki syn strasznie cierpiał, płakał.
a co do budowy to na jakim etapie jesteście> ?

gocha:
gratuluje zaliczeń ,kochana spij teraz ile wlezie ;-)

ide na sniadanko

Zapytaj w aptece i ja jednak polecam czopki, kropelki mała może wypluć.

Masz cięzkiego faceta, po kim Bartuś taki głodomorek????

A my mamy awarię wózka..... -.-

Ael my oboje z mężem jako dzieci lubiliśmy sobie pojeść i do dziś nam tak zostało :-p mój K był też potężnym dzieckiem tylko, że on się urodził już z wagą 4100g :-p ale pediatra nie mówiła, żeby to było źle więc się nie przejmuję....

a co z wózykiem??

No właśnie nie wiem, czy jej zęby nie idą, hektolitry śliny, przytulak straszny i co tylko może pcha do buzi, na czele z palcami własnymi, i to z paznokciami po tych dziąsełkach, dziąsła też coraz bardziej miękkie, więc chyba coś się zaczyna dziać. Ja żyję sobie na najwyższych obrotach, ciągnie mnie na budowę, ale daję sobie d. siana... pojadę w czwartek, spotkam kierownika, podbije mi książeczkę przy okazji

Mam to saaaaamooooo!!!!! tylko do tego Bartek jest zmierzły jak stara baba!! w ciągu dnia nie zmruży oka tylko cały czas pojękuje a w nocy budzi się dość często a już ładnie przesypiał kilka godzin w ciągu.... poza tym jak przejadę po dziąsełkach dolnych to gładko a górne przy jedynkach coś czuć ale nic nie widać.... zresztą czytałam, że dziecko może już ząbkować od 3 miesiąca ale pierwszy ząbek pojawi się dopiero w 6 :eek:

Dzień dobry :)
A mi Kala dała dziś poleżeć do 8 :szok: no ale poszła spać po 21, więc sądzę, że dlatego, bo jak idzie zaraz po kąpaniu, to wstaje przed 7. No oczywiście ma 3 pobudki w nocy, ale taki chyba Jej urok...
Dałam Jej wczoraj jabłuszko pieczone, które zrobiłam w słoiczku i zjadła 1/3. Oblizywała się co nie miara :) dziś dam tak samo :)

Mam ambitny plan upiec placka :) chałwowo-czekoladowy z bezami :) no zobaczymy...

Ael - Wiktor prze-fajny :) no masz iskierkę w domku :)
Sil - powtarzam sie - zazdraszczam budowy...:)
Claudusia - moja była zawsze starsza z usg, więc spokojnie - tak może być :D

reklama
Dlatego ja się na ząbek już nie nastawiam, ale raczej na parę tygodni cierpienia, na szczęście w miarę śpi, choć wczoraj objadłą się po kokardki ,a obudziła się o .. 12...od 8, no ręce opadają

Do góry