Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam melduje ze zyje niuni sie unormowaly chyba godziny snu bo w nocy o 2 zasypia i spi 4 h potem jemy i zasypiamy dalej na 2 h i koniec potem kolo 10 zasypia i znowu 2 h i koniec spania wiec sie powoli budzi ..
miq bedzie dobrze ja jutro tez do ginka na kontrole po porodzie pierwsza.. boje sie jak niewiem co ... bo niunie musze zostawic z tata samym...i to na dluzej..
ael wspolczuje wozka czyli juz wiem co sie stalo jak rozmawialismy przez telefon... moze lepiej w inny zainwestowac jesli lepszy i lzejszy ;-) zwlaszcza ze wiktor coraz wiekszy to zaraz w spacerowce bedzie siedzial ;-) a nie w gondoli ;-)
miq bedzie dobrze ja jutro tez do ginka na kontrole po porodzie pierwsza.. boje sie jak niewiem co ... bo niunie musze zostawic z tata samym...i to na dluzej..
ael wspolczuje wozka czyli juz wiem co sie stalo jak rozmawialismy przez telefon... moze lepiej w inny zainwestowac jesli lepszy i lzejszy ;-) zwlaszcza ze wiktor coraz wiekszy to zaraz w spacerowce bedzie siedzial ;-) a nie w gondoli ;-)
serio... jak mój jest w domu to Konrad nie chce w ogóle spać i marudzi a jak zostajemy sami we dwoje to śpi jak anioł... ba... i to nie na rekach a w leżaczku albo w łóżeczku... 
Kochana odezwij się!!!
Pozaglądają ci tylko w podwozie i tyle! :-) No i twoja Amelcia słabo śpi w nocy widzę... Konrad przesypia zawsze od 20-21 (czasem 22 ale to z mojej winy bo nie chce mi sie go usypiać) i śpi do 6-7 W nocy robi jedną, maksymalnie dwie pobudki na szybkie jedzenie i zasypia jeszcze przy cycu.