Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja jutro do gina, zobaczymy czy mnie tym razem zbada, czy nie i czy usg zaproponuje, myse co by tu mu powiedziec zeby chciał zrobić .
już miałam dzisiaj wizytę u dietetyka tak więc ścisła dieta i kontrola cukru. Przez tydzień mam na diecie mierzyć cukier, jak będzie w normie to ok a jak nic się nie zmieni to insulina, no i w środę kolejna wizyta. Ale z młodym damy radę! 
oby Filip nie śpieszył się bo zostanie bez pieluch
i Ty nie strasz tutaj kobietki.
, termin juz prawie a ja nic, czekam na jutrzejszą wizyte, chociaz jak byłam tydzien temu na wizycie to myslałam ze nie doczekam do kolejnej, a tu psikus
Michał jest dla mnie najważniejszy i wiem, że wszystko będzie dobrze bo nie ma innej opcji tylko trzeba troszkę zmienić przyzwyczajenia.

byliśmy u Gosieńki ale dosłownie kilka minut bo mieli im akurat przywieźć dwoje na raz dzieciaczków w ciężkim stanie i tak byśmy musieli wyjść bo szykowali miejsce na sali gdzie nasza kobietka jest a poza tym mąż do pracy musiał. Jutro na dłużej pojadę. Po powrocie odciągnęłam mleko i poszłam spać oboje jesteśmy wykończeni doba dla nas za krótka. Dziś mój mąż o godzinie 5 rano malował dwie ściany w pokoju tym drugim bo brakuje czasu na wszystko, jutro znów wieczorem będzie malować bo inaczej się nie da chwilowo, a kolega co nam szafę robi też się postarał i prawdopodobnie będzie w sobotę montować więc musi być pomalowane, umawialiśmy się na tydzień później ale cieszymy się że się stara w taki sposób też nam pomóc. Będzie gdzie przenieść rzeczy a nie wkładać w kartony narazie.
ale zycze zeby ci sie nie przydało hihi