kwiatuszekq20
Fanka BB :)
jestem wykonczona troche oczy mnie dzis bola chyba cos pyli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Nie rodzę, spokojnieslyp: a widzisz, moze to mój czopek tak na raty, ?! ale sama nie wiem, bo gdzieś czytałam ze to raczej przeżroczysty sluz lub podbarwiony krwią, a moj to taki budyń, wiec moze to jakieś zapalenie czy co , a grom go wie,

. Teraz jest ciężko oboje jesteśmy zmęczeni ale jakoś damy radę. Myślę, że za tydzień już będzie zrobione wszystko ze spraw remontowo przemeblowaniowych to wtedy zostanie nam tylko jeżdżenie do szpitala i oczekiwanie na powitanie w domu naszej księżniczki.
zapomniałam wam napisać ale teściowie mnie zadziwiają nieraz najchętniej byśmy ich w kosmos wysłali a wczoraj wieczorem przyszli do nas i dali nam tyle ile zapłaciliśmy za łóżeczko a dali nam też swego czasu 200 zł na wózek.
.
dobrze ze ja nie mam żadnej imprezy bo mam tylko jeden zsetaw ubrania w które sie mieszcze