reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziara GRATULUJĘ:-)

Eliza
oby samopoczucie poprawiło się i wizyta u kardiologa nie była potrzebna:tak:

Mandziula dzięki, mi również było miło:happy:

Madzienka, Maltanka współczuję wstawania ale jak mus to mus:tak:

Ja jeszcze czekam na J:baffled:, z nudów poprasowałam no i nie wiem jak jeszcze zająć sobie czas aby nie zasnąć...

reklama
wstawać śpiochy już rano:-D:-D

karlita a takiego hUmorki-stworki: Królik i jeszcze lwe mi się podba;-);-)
wykroje robie sama "na oko" ale sa bardzo proste:tak::tak:
justyna doczekałas sie na męża???

ja się jeszce pochwalę że Kola już noc bez pieluchy śpi:tak::tak:, lóżko suche, tylko piżamki do prania bo jednak coś tam mu się pisikało i już wogule nie nisimy pieluch tylko spodnie i majteczkina zmianę (niestety sie przydają)ale mam nadzieje ze już niedługo i bedzie dobrze:tak::tak:

uciekam się szykowac bo mm dziś wyprawę do pola;-);-) musze kalosze znaleźć:eek::eek::eek:

miłego dnia zyczę.... i oby nie padało:-D:-D

Witam i ja :tak::tak:
Mam teściową w domu od wczoraj dlatego nie zaglądałam już, ale teraz poszła zaprowadzić Maję do przedszkola wiec ja na szybko z kawusia do kompa. :tak::tak: wczorajsza wizyta u kardiologa PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!! W necie pisze na ich stronie ze przyjmuje od 14 do 20 więc mówię podjedziemy koło 18 to najwyżej te 2godz. poczekamy a może między pacjentami uda jej się wejść, no i okazało się że owszem doktorek był ale od 13 do 15 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na drzwiach pisze znów od 13.30 do 18.30 a on "dorobkiewicz zasrany" po 2 godziny przyjmuje raz tu raz tam, potem jeszcze szpital :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to po jaką cholerę wywieszają godziny przyjęć :wściekła/y::wściekła/y: no i klamkę pocałowałyśmy i się wróciłyśmy do domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teściowa ma przyjechać za tydzień, niby ma być od 13 do 15 i wtedy to już te 2godz. tam pod drzwiami spędzi żeby znowu nie wyszedł przed czasem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja dzisiaj do gina idę po odbiór cytologii - oby była prawidłowa :tak::tak:
Madziara ogromne gratulacje córeczki :tak::tak::tak:
Mandziula przyjemnego siania ;-);-):-D:-D
Madzienka, Maltanka współczuję porannego wstawania ;-);-):tak::tak::-D:-D
Misia do lata Natalka na 100% załapie siusianie do nocniczka :tak::tak:
Sunday co się nic nie odzywasz? Co u ciebie? :confused::confused:

Hej, i my już nie śpimy od 7, Michał bawił się a ja mogłam poleżeć w łóżku do 8:tak:. Zjemy śniadanko i wyjdziemy na spacerek:-)

Mandziula udanego siania, a co siejesz??

Iwonka, Talia
co u Was???

Anaconda nóż w kieszeni się otwiera jak czytam Twój post na temat P dr:wściekła/y:

Madzienka i jak było zebranie?

I ja witam,
czekam na lekarza bo i Julek kaszle i Nela pokasłuje... lepiej niech mi ich obsłucha bo już nie wiem czy coś się zaczyna czy ja świruję :-D:-D:-D no i przy okazji mnie osłucha i wpisze mi do książeczki żem zdrowa ;-)

Anaconda szok... nóż się otwiera na takich lekarzy...

Madzieńka wysłałam na gmaila :-)

Maltanka udało się wstac?

bo widzę że Madzieńce się udało... :-)

Mandziula kuś się kuś... no właśnie - co siejecie?

przesłodki ten króliczek... aż napatrzeć się nie można - ja uwielbiam takie zabawki.... :tak: kupiłam dla Hani jednego misia już - taką podusię - normalnie oprzeć się nie mogłam...

i ja zaraz muszę chyba kawkę wypić bo ciśnienia znowu nie mam - i jakaś śpiąca chodzę... :zawstydzona/y:

Witajcie, ja dopiero dzisiaj zaglądam, bo wczoraj cały dzień zajęty miałam tak, że nawet nie odpalałam komputera:eek: rano zajęcia na uczelni, potem wróciłam do domu, zrobiłam obiad i wyszliśmy z Cypkiem na spacer, a zimno było brrr, dziecku mojemu ciepło a ja tak zmarzłam, że szok:sorry: potem na 18:30 znowu zajęcia, po zajęciach na zumbę a potem jeszcze poszłam pobiegać, w rezultacie wróciłam przed 23, prysznic, poczytałam trochę i zasnęłam:sorry: Dzisiaj już od rana w pracy, więc mogę spokojnie do Was zajrzeć:tak:

Justynka dzięki za pamięć;-) "zarobiona" byłam i nie wchodziłam:-) a jak tam u Was? Michałek dalej apetycznie zajada;-)?

Marzenka a no dzięki dzięki, zaciskaj kciuki jutro, bo o 8:30 egzamin:tak: a Ty widzę wczoraj mocno zorganizowana byłaś, super:-) na zumbę dotarłaś? brzuch Ci urósł? gdzie Ty masz brzuch kobieto:-):sorry:

Madzienka było w końcu zebranie? Edit: doczytałam ;-)

Madziarka
gratuluję Hani:-) zaraz idę robić kawkę, dołączasz się;-)?

Sunday a co u Ciebie, bo też Cię dawno tu nie widziałam? rozmawiałaś z dyr na temat tego tatuśka?

Karlita
ślimak powstał?:-)

Anaconda
no co za lekarz:eek: ale jakby w przychodniach płacili im normalne pieniądze, to pewnie nie otwierali by po pierwsze prywatnych gabinetów, a po drugie nie musieli pracować w kilku miejscach...tylko, że to dotyczy wszystkich, nie tylko lekarzy...a odpowiedzialnym jednak trzeba być, skoro napisane są godziny w jakich przyjmuje, to niech traktuje ludzi z szacunkiem, bo przecież ktoś może na niego czekać...:confused2:

Misia ja też tak się przymierzam do odpieluchowywania Cypka a te majteczki chyba też zakupię. Pomocne one są, te które używają????

To lecę zrobię sobie tę kawusię-lurusię i muszę napisać jedną pracę na dzisiejsze ćwiczenia...miłego dnia;-)

Madziarka wiedzialam cos w tym jest ja w to wierze o czym Ci mowiłam;-):-)Hania sliczne imie do Nas na plac zabaw przychodzila taka mala slodka Hania:tak:no coz co do dzieci nie dogodzisz jedno zawsze jest "pokrzywdzone" chlopcy zwsze chyba chca brata a dziewczynki siostry...ale Julek teraz ma ogromne zadanie na zycie jest starszym bratem dwóch młodszych siostr........
Mandziula super ten krolik.....a sio deszcz!!!!!!!!no Ty to juz chyba bys sie zalapała na styczen:-Dale probuj:-)
Anaconda no super brak slow:no:
Iwonka oj mam mam od dzisiaj zaczynam "szóstke weidera":zawstydzona/y:
No tak ja tez czasem jedynie w pracy moglam znalesc chwile czasu na BB......dotarlam dotarlam ale po dwoch tyg nie moglam sie rozkrecic:-)

Ktos mowil Ty Madzienka????ze weekend ma byc ladny trzymam za slowo......w DDTVN pogoda jest z Muzeum Techniki a tam wystawa samochodów filmowy w sklai 1:1 m.in.Złomek i Zygzak wiec w niedziele plan na podbojstolicy:-)tylko oby przynajmniej slonko nam towarzyszylo......ale Mati bedzie mial frajde chyba mu nie powiem gdzie jedziemy.........:-p
A w poniedzialem maja wypad do Filharmoni na przedstawienie......juz chyba zobaczyli ze grupa wkoncu dojrzala do wyjscia na zewnatrz bo to pierwszy raz i dobrze....

Wczoraj na Zumbe owszem dotarlam ale masakra ile nowych ukladow wogole nie moglam sie wkrecic....:-(czas zaczac chodzic regularnie.......

reklama
Iwonka i ja dołączam... idę robić swoją kawusię...
Julo się inhaluje, Nela ogląda baję obok więc mam chwilkę...

Lekarz był, osłuchał wszystkich i ja zdrowa - mam tylko jeszcze tą wziewkę psikać jak mam atak kaszlu - żeby macica się nie obkurczała :-)

Nela niezbyt dobrze bo coś słychać jej w oskrzelach - ale jest bez antybiotyku... na razie wziewki i inhalacje mają pomóc ;-)

a Julo - złapał jakiegoś nowego wirusa - krtań zaczyna mu atakować więc dzięki Bogu że dziś go zostawiłam w domu i że wezwałam lekarza... narazie też jest bez antybiotyku tylko na wziewkach i maści do noska... a antybiotyk mamy na wszelki wypadek gdyby choroba się mimo wszystko rozkręciła - ja mam wielką nadzieje że tak się nie stanie bo nie chcę w niego kolejnej dawki antybiotyku ładować!!!!

Mam nadzieję że jednak się obroni bo wczesnie na chorobę zareagujemy lekami wziewnymi... :sorry:

I to by było na tyle - idę robić kawusię... bo zaraz dzieci przestaną się inhalować i będzie po wolnym :-D:-D:-D

Do góry