reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

iwonka powstał powstał jeszcze drobne poprawki zakrywajace szwy i pokażę ;-)
nawet fajny wyszedł ;-)
ale jeszcze brakuje mi wprawy ;-)

mandziula własnie te króliczki mam zapisane do następnego uszycia hihihi ogolnie w sieci jest pełno takich czadowych maskotek ;-)

Madziarka zdróweczka dla dzieciaków
ja właśnie wrociłam z Norbem z przycodni bo też mu się jakiś kaszel odezwał w nocy, kaszle sporadycznie ale tak brzydko) .... wolałam sprawdzić czy np znów coś z tym gardłem się nie dzieje
ale jest ok, z noska mu spływa mamy dawać nasivin, syrop wykrztuśny za dnia a clemastinum na noc, mamy zielone śwatło na spacery ale na razie basen znów odpuszczamy ....

co do imienia Hania to HANKA (nie Hania) to najlepsza koleżanka Gabi w przedszkolu ;-)

Anaconda coś strasznego z tymi lekarzami ....

Justynka nie zmarznijcie na spacerze :-)

Norb mi tu ciągnie za kabel więc na razie tyle ;-) hhii

reklama
Marzenka oj na 6 weidera to bym się nie zdobyła, po 16 dniach mi się znudziła:-) oooo a my w weekend, jeżeli będzie słoneczny, też się wybieramy do Wawy, do zoo akurat, ale skoro piszesz o wystawie samochodów to dla Cypka to też raj na ziemi, brum brum:tak:

Karlita super, że nabierasz wprawy, jeszcze trochę i swój interes rozkręcisz;-)

Madziarka zdrówka dla dzieciaków!!:tak:

Ja na szybko bo zaraz rodzina zapuka do drzwi to jeszcze przed ich wizytą coś skrobne bo nie wiem czy jeszcze uda mi się dzisiaj zajrzeć

My już po spacerze, zrobiliśmy zakupy w carrefour dla siostry i przy okazji dla siebie. W domu dopiero zobaczyłam że mam za mało makaronu do cannelloni:crazy:a farsz już mam gotowy, no chyba ktoś będzie musiał skoczyć do sklepu:sorry:,
Michał drzemie, na dworze tak źle nie było dla mnie ciepło:tak:a nawet gorąco jak pchałam wózek:laugh2:

Karlitka dobrze że z Norbertem nie jest źle i oby syropki pomogły:tak:

Madziara o dobrze że w porę zadzwoniłaś po lekarza, zdrówka dla Was podsyłam i mam nadzieję ze antybiotyk nie przyda się:tak:

Iwonka :szok::szok:matko skąd ty masz tyle energii?? Podziwiam Cię, ja już się starzeję bo siły na nic nie mam:no:

Marz, Iwonka świetne macie plany na weekend:-)

chwilke mnie nie było a tu tyle czytania:-)

Madzieńka wysłałam na gmaila :-)

dziekuje....

doczytałam o wizycie lekarza...zdróweczka dla was...u Juleczka wirus to pewnie ten przedszkolny, trzymam kciuki żeby wziewki pomogły i antybiotyk nie był potrzebny...

smacznej kawusi....ja chyba tez zrobie sobie mleczko zabarwione kawa bo jakas taka tracona dzisiaj jestem....

Witajcie, ja dopiero dzisiaj zaglądam, bo wczoraj cały dzień zajęty miałam tak, że nawet nie odpalałam komputera:eek: rano zajęcia na uczelni, potem wróciłam do domu, zrobiłam obiad i wyszliśmy z Cypkiem na spacer, a zimno było brrr, dziecku mojemu ciepło a ja tak zmarzłam, że szok:sorry: potem na 18:30 znowu zajęcia, po zajęciach na zumbę a potem jeszcze poszłam pobiegać, w rezultacie wróciłam przed 23, prysznic, poczytałam trochę i zasnęłam:sorry: Dzisiaj już od rana w pracy, więc mogę spokojnie do Was zajrzeć:tak:

o matko kobito skad ty masz tyle energii...podziwiam

no coz co do dzieci nie dogodzisz jedno zawsze jest "pokrzywdzone" chlopcy zwsze chyba chca brata a dziewczynki siostry...ale Julek teraz ma ogromne zadanie na zycie jest starszym bratem dwóch młodszych siostr........
Iwonka oj mam mam od dzisiaj zaczynam "szóstke weidera":zawstydzona/y:
No tak ja tez czasem jedynie w pracy moglam znalesc chwile czasu na BB......dotarlam dotarlam ale po dwoch tyg nie moglam sie rozkrecic:-)

Ktos mowil Ty Madzienka????ze weekend ma byc ladny trzymam za slowo......w DDTVN pogoda jest z Muzeum Techniki a tam wystawa samochodów filmowy w sklai 1:1 m.in.Złomek i Zygzak wiec w niedziele plan na podbojstolicy:-)tylko oby przynajmniej slonko nam towarzyszylo......ale Mati bedzie mial frajde chyba mu nie powiem gdzie jedziemy.........:-p

zawsze Madzia może pomyslec jeszcze obraciszku dla Juleczka:-p:-p

wow wow wow jestem pod wrażeniem postanowienia....może i mnie ktos zmotywowałby???

ja ja pisałam i też liczę na pogode...a ta wystawa i mnie zainteresowałaś ciekawe co P na wycieczke do stolicy???;-)

Karlita zdróweczka dla Norbusia...

No to i ja zaglądam :-):-):-):-)
Teściowa już do domu pojechała a ja gina odwiedziłam, na szczęście cytologia w porządku :tak::tak:
Na dworze nie jest wcale tak źle :tak::tak:
Madziara to dobrze że jednak lekarza zaprosiłaś, teraz będziesz spokojniejsza i oby Juleczek obronił się przed antybiotykiem :tak::tak:
Iwona podziwiam za chęci do wszystkiego, ale to bieganie to ci do niczego nie potrzebne ;-);-):tak::tak:
Marz wow ale niespodziankę chcesz zrobić Mateuszkowi, szkoda że to nie wystawa lalek barbie albo koników pony to my też byśmy się wybrali tym bardziej że z Radomia to rzut beretem :-D:-D;-);-)
Madzienka znając twojego męża to zapewne będzie chętny na wycieczkę do stolicy :tak::tak::-):-)
Justyna ooo rodzinka ci się wprosiła - fajnie - ja lubię gości :tak::tak:

Kurcze - jak bym była lepszym kierowcą i dzieciaki by były zdrowe to też bym się wybrała zawieźć M. na lotnisko i później na wystawę... ;-) ale odpadam podwójnie :-(

Dzięki za życzenia - trzymajcie kciuki oby antybiotyk się nie przydał - na razie nie jest tak źle!!! :tak:

Madzienka jak dzwoniłam do przedszkola że zostawiam Julka znowu na dłużej to pani się smiała że to przedszkolny wirus i że dużo dzieci choruje właśnie na krtań :szok: i że ona sama w szpitalu wylądowała bo nie mogła sobie dać rady z krtanią tak ją męczyło... ale to nie była pani Małgosia bo na koniec powiedziała że Gosi przekaże bo dziś jej nie ma :-p więc nie wiem nawet z kim rozmawiałam :-D

Karlitka coś nasze dzieciaki nie mogą się wykaraskać z tych gili... a od tego się wszystko zaczyna :eek::sorry:

Mam nadzieję że Norbiś sobie też poradzi po samej clemastynce :tak:;-)

zanim wysłałam swojego posta to już kilka nowych powstało :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mirosia tylko się cieszyć że Olek tak chętnie na dworku siedzi...

a Ty się postaraj wyluzować i się tak nie przejmuj bo to nie służy Wam obu :tak::tak::tak:

Anaconda super że cytologia w porządku....
i co - nadal masz teściową w domu czy już pojechała?

Do nas też właśnie mama dzwoniła że jedzie - będzie niespodzianka dla dzieciaków!!!!

o i słonko wychodzi - oby pogoda się poprawiła.... i już słonko zawitało na dobre!!!!

ślimaczek ;-)

ślimaczekb.jpg

reklama
Cześć
Piszę jeszcze z pracy choć zaraz wychodzę:tak:
Gabi i Z mają po mnie wyjść
Gabi lekko kaszlaca i zatkany wciąż nosek ale osłuchowo czysto siedzi do końca tyg w domu:-) Ja średnio zadowolona z ważnych rozmów ale jakoś brnę do przodu, wyjścia nie mam.

Spacerkiem do domku w taką pogodę to sama przyjemnośc a to piatku jż niedaleko:-D
Jak znajdę chwilkę to odezwę sie z domu i poczytam Was

DZIĘKUJĘ za pamięć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry