reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej, hej, witajcie!!!!

Już mam sprawną klawiaturę i nareszcie mogę pisać, bo do tej pory to tylko Was czytałam. Od Świąt Paweł siedzi w domu na zwolnieniu, Ola też chora, zaczęło się od kataru, potem zapalenie ucha a teraz ma zapalenie oskrzeli. Mi się też coś porobiło na dłoniach, jakieś dziwne krosteczki i taka twarda skóra, poszłam do dermatologa i mam jakieś zapalenie gruczołów łojowych, dostałam płyn i zakaz sprzątania i dotykania jakiejkolwiek chemii, więc jak się zwaliło to wszystko na raz.

Z tego co poczytałam to niewiele pamiętam, więc tylko pogratuluję Ci Madziarko dziewczynki, super, tak się cieszę.

A teraz lecę poczytać dokładniej.

reklama
my już w domku...Jula dzisiaj po tańcach zachwycona tylko następnym razem mam jej sukienkę założyć:-D:-D:-D:-D
natomiast od poniedziałku poszukujemy Julci kotka, którego dostała na Mikołaja w przedszkolu...chyba któraś dziewczynka przytuliła go sobie...Jula zbytnio za nim nie tęskni no ale....więc zaczynam akcję poszukiwania kota:tak::tak:

Karlita śliczny ślimaczek...to kiedy coś dla mnie uszyjesz??;-):tak:
a co do maratonu to super cel, dlatego pomyśle o udziale w nim

Mirosia super że Olek lubi być na dworze

Anaconda dobrze że cytologia ok...a co do wycieczki to zobaczymy...bo u nas wizyta w warszawie= odwiedziny u siostry(bo na pewno nie podarowałaby mi) itd.więc obawiam się że niedziela to dla nas za mało...:eek:

Marzenka i jak upolowałaś coś...mam po co jechać na zakupy???

Justyna udanej gościny....

Talia, Aneta zdróweczka dla Was.....

Madziarka spotkałam Anię w przedszkolu, rozumiem że Tymek chodzi....:sorry::sorry::sorry:

Sunday gdzie jesteś??jak remont???

Maltanka jak dzień w pracy??wróciłaś już???

miłego popołudnia

Madzienka Tymek chodzi chodzi... ;-) jaki to kotek zaginął?
Dobrze że Jula za nim bardzo nie tęskni... ale też nie rozumiem rodziców którzy widzą że dziecko przyniosło nie swoją zabawkę i nie zareagują ;-) no chyba że któraś dziewczyna miała takiego samego kotka... i po prostu się pomyliła ;-):tak:

Aneta oj to się u was narobiło... zdówka podsyłamy!!!! obyście szybko z tego wyszli!!!!

Talia i dla Was zdróweczka - kaszlom mówimy stanowcze nieee!!!!

Nelcia mi padła podczas inhalacji - chyba to będzie mój sposób na usypianie jej :-D:-D:-D:-D tylko Julek coś się twardo trzyma...

Madzienka Tymek chodzi chodzi... ;-) jaki to kotek zaginął?
Dobrze że Jula za nim bardzo nie tęskni... ale też nie rozumiem rodziców którzy widzą że dziecko przyniosło nie swoją zabawkę i nie zareagują ;-) no chyba że któraś dziewczyna miała takiego samego kotka... i po prostu się pomyliła ;-):tak:

Nelcia mi padła podczas inhalacji - chyba to będzie mój sposób na usypianie jej :-D:-D:-D:-D tylko Julek coś się twardo trzyma...

Madzia ja właśnie podejrzewam pomyłkę bo wszystkie dziewczynki w Julci grupie dostały takie same kotki...jutro wieszam ogłoszenie i zobaczymy czy znajdzie się

słodka Nelinka....

ale dzisiaj miałam przesrany dzień... i to dosłownie... mam dwie takie małe w przedszkolu które jeszcze są w pampersie.... i dzisiaj chyba się zmówiły bo normalnie produkowały raz jedna raz druga i to na zmiane... masakra

madziula no to wielkie brawa dla Mikusia, super że już śpi bez pieluchy...
świetny ten królik...
anaconda a do jakiego kardiologa chodzi teściowa???? dobrze że cytologia w porządku...
madziara dobrze że jesteś zdrowa, przykro że dzieciaki coś złapało... zdrówka podsyłam...
mirosia nie przejmuj się, nie wolno...
karlita boski ślimaczek
talia z czasem będzie łatwiej... powodzenia, wytrwałości a dla Gabi zdrówka...
anetka zdrówka dla męża, córci i dla Ciebie....matko ale Was dopadło...
madzienka powodzenia w poszukiwaniach....mam nadzieje że kotek się znajdzie
justynka miłego dnia z gośćmi...

witajcie

ja dzisiaj wstałam pół godzinki wcześniej bo P mnie podwiózł
:tak: ale co jak co jak się przeprowadzimy to ja nie wiem jak się dostanę do centrum, przecież tam wrony zawracają i cywilizacja się kończy:-D

Hubert jutro przyjeźdża z babcią do domu, bo już mu się trochę tęskni:tak:

mandziula
brawa dla Kolci za nocki bez pieluchy

madzienka wstała 6,30 P mnie podrzucił:-D

anaconda jak Twoja cytologia?

madziara co lekarz powiedział, jak dzieciaki? - doczytałam

marzenka hmmmm może i my się wybierzemy na wystawę

mirosia nie denerwuj się, ale musisz być stanowcza

karlita czadowy ślimak

anetka82 zdrówka dla was

madzienka na tańce chodzicie? wróciłam, wróciłam

elza ojj nie za fajnie, ale z pampersami do przedszkola?

Madzia ja też mam nadzieję że kotek się znajdzie w takim razie...

Elza współczuję posranego dnia ;-):tak:

Jejku jaka ja śnięta siedzę... brakuje mi powietrza... kiedy wreszcie zrobi się ciepełko... ja chcę słonkaaaaaa....

Dziś coś mnie tknęło i zaczynam kompletować dla siebie szpitalne rzeczy - zamówiłam sobie majtki poporodowe, muszę sprawdzić czy mam swoje wkładki laktacyjne - jeśli nie to też je muszę zamówić... no i koszule do karmienia muszę sobie zamówić... :sorry:

A na razie idę zrobić sobie coś ciepłego do pićka... Nelusia nadal spi - ciekawe o której pójdzie spać na noc... :eek: ale ponoć dzieci jak śpią to zdrowieją... więc niech śpi ile chce :-D

My już po pluskanku:tak:

Madzienka mam nadzieję że kotek znajdzie się:tak:

Anetko zdróweczka dla Was:-)

Anaconda super że wynik z cytologii bez zarzutu:-)

Eliza
ojej współczuję tych pieluch. Jeszcze swoje zakupciane pampersy łatwo się zmienia ale u obcych dzieci to już na wymioty zbiera:no2:.

Mirosia
cannelloni robię z tego przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - Canelloni faszerowane

Karlita ślimaczek fantastyczny:happy:

Witajcie dziewczyny ja przyznaje sie ze bez bicia ze nie poczytalam Was. :zawstydzona/y: Nogi nie powiem mam gdzie, ale probuje sie relaksowac i poprawiać humor czarnym reddsikiem. Remont jest i to mnie dobija. Jeszcze dzisiaj wybralam sie z Emilka do plazy w poszukiwaniu czegoś na wesele i normalnie du..!! Nic nie znalazlam tylko nerwy!!! Jeszcze jutro i w sb poszukiwania,a jak nic nie kupie to postanowilam ze na wesele nie ide!!! :wściekła/y:

Z dyrka rozmawialam i wszystko sie rozeszlo narazie bo tatuś nie pojawił sie w przedszkolu.

Madziarko!!!! MEGA GRATULACJE!!!! NAPRAWDE SUPER!!! chyba rzeczywiscie ten rok jest różowy- obym mogla tez niego skorzystać:-D:-p

Przepraszam ze tylko tyle,ale od dzisiaj bede na bieżąco! :tak::tak::tak:

reklama
Jula śpi i ja chyba zaraz zmykam do łóżeczka...najwyżej jeszcze tv pooglądam....bo jutro znowu pobudka....

Elza współczuje dzisiejszego dnia...pani dyrektor zapisuje dzieciaki w pampersach...???

Maltanka tak Jula chodzi na tańce:tak:
jutro wstajesz rano???
a z dojazdami dasz radę....najgorsza to zima:confused2:

Madziarka jak Nelinka poszła już spać czy teraz będzie szalała do północy???

Antuanet jak Kubuś???

Justyna ja tez mam taka nadzieję!!!!

Sunday jeszcze trochę pomęczycie a później jaka satysfakcja z odnowionych wnętrz....

spokojnych nocek!!!!

Do góry