reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
szybko wpitalam bulki z serem na sniadanie i probuje was nadrobic przed praca ale tych stron jest i jest hehe :D
ale pamietam siebie przed pierwszym dzieckiem to i caly dzien potrafilam siedziec :tak:

ja studiowalam w Poznnaniu - najukochansze polskie miasto jak dla mnie
najlepsze lata mojej mlodosci
fantastyczni ludzie
ohhh jak ja sie wyszalalam tam!!!!

cos mialam jeszcze ale nie pamietam...

witaj Matylda :D

moje kotki tak wariuja razem ze normalnie meble przestawiaja :D

DSCF5999.jpg Tigger & Milo :D akurat tutaj odpoczynek

DSCF5872male.jpg moj Pietuszka

DSCF5639.jpg i Olivcia

okej pochwalilam sie :p lece do pracy bo zaraz sie spoznie!!! nadrobie was w robocie

pozdrawiam!!

Śliczne dzieciaczki i śliczne sierściuchy:)
Moje Futro dziś podarło mi bluzkę, której nie zdążyłam nawet jeden raz założyć. Więc ja od rana wściekła a Figiel pod wanną ze strachu siedzi.

Do tego temperatura jakaś niska dziś:( mam nadzieję że to dlatego, że zaburzona a nie że owulacji nie było. Jak nie było to ja już nie wiem to byłoby największe kur....stwo na świecie :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry