Cześc dziewczyny
kurcze taka jestem szczęśliwa że pojechałam, nawet jak nic z tego nie wyjdzie ale taki spontan,
co do tepki to czytałam na necie ze na owu u niektórych spada, tylko czytałam tez ze wysoka tempka powinna być min trzy dni a u mnie jeden było,
dzieki za zaproszenie Goka może kiedyś skorzystam, ale musiałam wrócić bo rano dziecko do przedszkola a ja do pracy co innego gdyby to był wekend juz myslałam któregoś razu ze pojade po męza z Oliwią wezmę jakiś pokoik, prześpimy się do soboty potem zoo i jakieś inne atrakcje i powrót do domku
a nie wiem czy wogóle jest sens kupowac test owu bo prawie 3 dychy w plecy a Piotr będzie w sobote południu to to i tak nic nie zmieni,
co do twojej tempki agnieszka to zeby wiedziec czy to wysoka czy nie dla ciebie to musisz z miesiąc pomierzyć, bo każda z nas ma inną granicę tej wyższej i inną wyjściową, u mnie ta wyższa przed @ dochodzi nawet do 37,2 a u niektórych jest 36,8 i tez jest wysoka
aha ps. kurcze mieliśmy jechać do hotelu ale skończyło się na naszym kombi czułam się jak ta laska z titanica hihi samochód cały zaparował a mój mąż hmmmm poezja zero rutyny, jeszcze to wszystko czuje jak mnie otulał swoim wysportowanym wojskowym ciałem, mniam czuje że się zakochałam haha normalnie mam motyle w brzuchu
a do czarni to tepka spada na owu? ale w trakcie owu? bo jak owu będzie dopiero w piątek to plemniczki mogą nie dotrwać