reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzień DOBRY!!!

mgielka2008
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za "owocną" wycieczkę do Poznania :-) trzeba było wziąć córcię i zostać :tak: chętnie bym ugościła :tak:

muszę zabrać się za pisanie raportu ale jakoś mocy nie mam....

dzisiaj od rana nie boli mnie podbrzusze!!! nie wiem już czy to dobrze czy źle???

dzisiaj jeżdżę po Poznaniu więc będę miała czas by tu do Was zaglądać :-) i nie będę musiała później 20 stron czytać :confused:

Hej kobity
Mgielka. Bardzo dobrze że spadła i nie musisz sie martwić bo tak zażyczaj na owu powinno być
Mnie dziś będzie mało bo jadę do koleżanki ale wszystko nadrobie ;-)

Hej dziewczyny!
No to Mgiełka, teraz trzymamy kciuki bo takie spontaniczne wypady i akcje są najfajniejsze.

Ja dzisiaj wieczorem pewnie będę miała masę do nadrabiania, bo zaraz śmigam do Katowi i cały dzień mnie raczej nie będzie.

Mynia, no to gratuluje z tym urządzaniem wiem jak to miło wspólne mieszkanie urządzać, jeszcze mam ochotę, ale to dopiero jak zaczniemy rozbudowę może na przyszłą wiosnę.

Mi dzisiaj tempka mega skoczyła wczoraj 36,55, a dzisiaj 36,78 :szok:
Jeszcze nie wiem o co chodzi, ani czym to jest spowodowane, a podbrzusze pobolewa jakby na @...czyżby wzrost przed spadkiem??

Ostatnia edycja:
hej, witam sie z rana
Agus: bardzo mi przykro, to chyba nie jest szczesliwt cykl dla żadnej z nas.. ;(
K@ti@: na pewno wszystko będzie wporządku, oby jak najszybciej to cholerstwo znikło ! :*

tyle piszeci ze ja was nie moge nadrobic rano ;p
wiecie postanowiłam troche odpuścic, bo jak siedzie ciągle na forum to sie bardzo nakrecam ;p jak sie zrobi cieplej to pewnie będe siedzieć caly dzien w parku z mała :)
ehhh dzisiaj ide po termometr, mam nadzieje ze kupie w aptece taki z dwoma miejscami po przecinku, i jakies witaminy tez
a powiedzcie jakiej firmy tego wiesiołka bierzecie i ile tabletek? i do którego dnia to sie powinno brac? :pP:)))

hej dziewczyny
ale poszalałyście wczoraj z tym pisaniem ,ale wszystko przeczytane :)

ja od dzisiaj zaczęłam mierzyć temperaturę i mam 36,6 i nie wiem czy to wysoka czy nie---ja to jak coś walne he :)

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny
kurcze taka jestem szczęśliwa że pojechałam, nawet jak nic z tego nie wyjdzie ale taki spontan,
co do tepki to czytałam na necie ze na owu u niektórych spada, tylko czytałam tez ze wysoka tempka powinna być min trzy dni a u mnie jeden było,
dzieki za zaproszenie Goka może kiedyś skorzystam, ale musiałam wrócić bo rano dziecko do przedszkola a ja do pracy co innego gdyby to był wekend juz myslałam któregoś razu ze pojade po męza z Oliwią wezmę jakiś pokoik, prześpimy się do soboty potem zoo i jakieś inne atrakcje i powrót do domku
a nie wiem czy wogóle jest sens kupowac test owu bo prawie 3 dychy w plecy a Piotr będzie w sobote południu to to i tak nic nie zmieni,
co do twojej tempki agnieszka to zeby wiedziec czy to wysoka czy nie dla ciebie to musisz z miesiąc pomierzyć, bo każda z nas ma inną granicę tej wyższej i inną wyjściową, u mnie ta wyższa przed @ dochodzi nawet do 37,2 a u niektórych jest 36,8 i tez jest wysoka
aha ps. kurcze mieliśmy jechać do hotelu ale skończyło się na naszym kombi czułam się jak ta laska z titanica hihi samochód cały zaparował a mój mąż hmmmm poezja zero rutyny, jeszcze to wszystko czuje jak mnie otulał swoim wysportowanym wojskowym ciałem, mniam czuje że się zakochałam haha normalnie mam motyle w brzuchu

a do czarni to tepka spada na owu? ale w trakcie owu? bo jak owu będzie dopiero w piątek to plemniczki mogą nie dotrwać

Ostatnia edycja:
Witam z rana!:)

Nooo Mgiełka - przyszalałaś:) ale o to właśnie chodzi! hehe nie ma jak spontaniczność:) oby owocne były te podróże Wasze &&&&&&
Natomiast tempke możesz mieć zaburzoną, bo krótko spałaś:) więc nic się nie martw, odsypiaj a jutro zobaczysz co będzie się z nią dalej działo:)

Kropka super perspektywa z mieszkankiem; my póki co jeszcze w swoim małym gniazdku ale systematycznie się rozglądamy za większymi i mam nadzieję, że za nie bardzo długi czas też będziemy na trzypokojowym:)

agnieszka tempka jest sprawą indywidualną, każda z nas ma inną... ja np 36.6 i wyżej mam dopiero w fazie wyższych temp, a na początku cyklu mam 36,3:) ważne jak się tempka zachowuje w całym cyklu:)

królewna ja biorę wiesiołek pod nazwą "oeparol" - 2xdziennie po 2 kapsułki:) od pierwszego dc do owulki:)

Ostatnia edycja:
no tak najpierw muszę poobserwować ten mój cykl to będę wiedziała , nawt jak by była wysoka to nie moge sie jescze starać dopiero od piątku jak lekarz powie ze wszystko jest dobrze

reklama
Do góry