reklama

Staranka od stycznia 2012.

no jak bym miała to nadrobic to ja dziekuje :D
też mykam do wyrka moje dziecko szaleje :-(matko boska a rano musimy wstac bedzie marudna :shocked2: grrr
dobranoc moje lasencje kochane owocnej nocy życze tym szczęściara :)))
ale zajrzę jeszcze jak bede w wyrku ale raczej bede mniej aktywna bo z telefonu bede korzystac :*:cool2:

reklama
No naprawdę dzisiaj jest wyjątkowo zastraszające. Bo jak mam cały dzień odpalone BB i co jakiś czas odświeżam to rzadko mi się zdarza nadrabiać 8 stron. a tu zniknęłam dosłownie na pół godziny i kolejne 20 minut musiałam czytać hehehe ale to baaaaaaardzo dobrze. Tyle się można dowiedzieć :-P

Matylda, to Twoje imię czy tylko nick? Zawsze pragnęłam nazwać córkę Matylda, ale do nazwiska mojego A nie pasuje więc będzie Jagoda :-)

Dobranoc Basieńko ;* ja dopiero jutro będę tą szczęściarą :-)

A w ogóle to ściągnęłam sobie na swój telefon aplikację cyklu miesiączkowego i mam wszystko pod kontrolą oprócz tempki ;-) jupi. Nawet przytulanka mogę zaznaczać. Czad. Przynajmniej wiem kiedy co i jak :) 7dc a ja już 3 serduszka mam wklejone hihihihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mynia to piękne gniazdko się zapowiada:) fajnie masz, z tym urządzaniem mieszkanka:)ja bym na nowo mogła u nas robić remont hehe ale to raczej nie byłoby racjonalne;) poczekam cierpliwie aż zmienimy na większe - wtedy sobie znów poszaleję:)

Ja też się już kładę, do jutra!

Już mnie spać położyły he he ;-)
Agatko jak tam mój autograf nie zakuzyl sie :-D
Coś włodarczyk leci w ciula B-)
Kurde coś brzuch mnie zaczyna boleć uu... Źle :-(
Ja też mam swój wykres w komurce ale mam wszystko to samo i ten sam co na kompie

No kochane moje byłam w Poznaniu u mojego, szefowa mnie wypuściła o 16tej wię szybko córcie odebrałam, załatwiłam ze poszła do mojej kolezanki która ma dzieci które Oliwia uwielbia, a ja na autostrade i do męza 19.15 byłam u niego, a 22.00 w drodze powrotnej , teraz już Oliwia odebrana je banana bo oczywiscie spanie jej odeszło i bajkę ogląda , ale to nic położę sie z niąto razem usniemy ,
mnie jajniki bardzo bolały i wilgotna byłam nadal jestem ale nie wiem co moje hehe a co męża nadal mierzę tepkę a popołudniu zrobiłam test owu to kreska była bledsza juz bo ta z południa to taka ze nigdy takiej nie miałam tak czy siak próby były i w sobote też będą może coś z tego wyjdzie
cmoki kochane do jutra papa

reklama
Poszalałyście z tym pisaniem :eek::-D wszytsko przeczytałam, ale już nic nie widze...

Witam nowe dziewczynki :)

Ja dzisiaj cały dzień zabiegana kupowałam autko i mało tego okazało się, że niebawem kupujemy mieszkanko, rodzice sprzedają swoj dom, daja nam troche kasy, troche juz mamy i na reszte kredyt to juz na pewno dostaniemy, wiec na jesien mam nadzieje, że już swoje 3 pokojowe mieszkanko (z pokojem dla dzidziusia) będe mieć i nie bede wywalać za wynajem jak to w przypadku 3 pokojowego mieszkania z czynszem trzeba 1700 co miesiac :/ Wspaniałe wiadomości dla mnie dzisiaj i nawet się odstresowałam po tej @, ale brzuch cały czas boli więc jade na tabletkach.

Któraś pytała, o dhupaston i torbiel. Ja miałam 3 lata temu i 2 cykle cilestu (tabletki anty) i wchłonął się, nie wiem jak jest z dhupastonem.

Dziewczyny chyba nie bede dawała rady was na biezaco czytac co dopiero pisac, bo u mnie rzeźnia się zaczęła.

Idę lulać Dobranoc Kochane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry