reklama
Cześć Matylda![]()
Witaj Myniu
Pyscek
:)
WitajCześć, ja też jestem tutaj nowa, mogę się do Was przyłączyć i pogadać;-)
Mynia_82
Fanka BB :)
Dobranoc Bzibzioku 
A ja wam sie pochwalę, że zakupiłam dziś wc, umywalkę i beterie do łazienki do nowego mieszkanka. Wnnę wybrałam ale kupię jak już kluczę dadzą. I taka szczęśliwa jestem, że coś idzie do przodu
A ja wam sie pochwalę, że zakupiłam dziś wc, umywalkę i beterie do łazienki do nowego mieszkanka. Wnnę wybrałam ale kupię jak już kluczę dadzą. I taka szczęśliwa jestem, że coś idzie do przodu
w końcu ktoś z moich rejonówskąd dokładnie jesteś?
Witaj, jestem z Wrześni
G
goko
Gość
Witaj, jestem z Wrześni
ja z Poznania
G
goko
Gość
uzależniłam się już na dobre od Was i forum BB
ciężko mi Was opuszczać ale robi się już późno a jutro kolejny trudny dzień zawodowy przede mną....
BUZIOLE :-)
ciężko mi Was opuszczać ale robi się już późno a jutro kolejny trudny dzień zawodowy przede mną....BUZIOLE :-)
ja z Poznaniaale bywam często we Wrześni ze względu na moją pracę
![]()
To fajnie, małe miasteczko. Ja bywam za to często w Poznaniu, także z uwagi na pracę:-)
A
agacynda
Gość
Witaj Matylda.
A ja byłam kilka razy we Wrześni i uwielbiam tamtejszego kebaba :-) najlepszy jaki jadłam w Polsce
Agnieszka ja biorę capivit A+E.
Mynia No No gratulacje :-)
Jejku dosłownie chwilę mnie nie było i 8 stron do nadrobienia! to się rozgadałyście. a w święta taka cisza była.
A ja byłam kilka razy we Wrześni i uwielbiam tamtejszego kebaba :-) najlepszy jaki jadłam w Polsce
Jejku dosłownie chwilę mnie nie było i 8 stron do nadrobienia! to się rozgadałyście. a w święta taka cisza była.
reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Witaj Matylda.
Mnie też czasem nasze tempo przeraża