reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
100_9866.jpg 100_9815.jpgmoj w pocz. 27 tyg:) a zdjęcie robila moja nicolinka :)

Ostatnia edycja:
Anja a mi się wydaje że ty patrzysz na mój suwaczek :-p suwaczek suwaczkiem , ale ja czuję że tu ze 2 -3 max 4 przede mną się rozsypie ;)

Nadalka nawet nie o sam suwczek chodzi... Ty masz pierwsza rozne objawy a my pozniej czekamy az nam sie zacznie dziac "to samo"... Ja jestem sklonna robic zaklady, hahaha... ;-):tak::-D

reklama
Kaliope wypina wypina, bo w boczki nic mi nie poszło, nawet jeszcze trochę mi talii zostało :szok:, ale mam strasznie głęboki pępek (tak z 3 cm) i teraz się po prostu spłycił, ale nie wydaje mi się, żeby na zewnątrz się wypchnął zupełnie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry