reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nadalka super:-)

to i ja się dziś dokleje, bo rozzdjęciowałam się dzisiaj:-D
SDC14369.jpg
Z dzisiaj czyli 26 tyg i 3 dni.

Załączniki

• SDC14386.jpg
    SDC14386.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 61
I ja miałam jako takie doświadczenie z kasą dla kobiet w ciąży i osob niepelnosprawnych :p przy kasie staly kolejno: kobieta z dzieciaczkiem, druga kobieta z dzieciaczkiem w wozku, malzenstwo ok 50 lat i ja. Facet sie delikatnie odwraca i mowi zonie na ucho: to jest kasa dla kobiet w ciazy. Na co kobieta mowi "No i co". On dodaje "za nami stoi kobieta w ciazy". Na co kobieta ponownie "No i co". Gdybym miala bardziej wojowniczy dzien i nie miala w glowie tysiaca innych mysli, to bym pewnie wdala sie z nią w dyskusję, ale zlałam to... WTEDY, ale jesli to sie powtorzy to nie ręczę za siebie... Chociaż jak powszechnie wiadomo i wasze przypadki też opisują, ludzie są wredni i chamscy...

Kolejna akcja w przychodni... Moja lekarka przyjmuje od 15 i akurat na 15 bylam zapisana. Przylazlam oczywiscie szybciej, bo najpierw do zabiegowego na wazenie i mierzenie cisnienia. Jak co miesiac sie przekonuje, o 15 zaczyna tez przyjmowac alergolog i wieczne tlumy siedza przed jego gabinetem, ktory sąsiaduje z zabiegowym. Podchodze do zabiegowego, łapie za klamke a cala ekipa babć z minami jakby chciały mnie rozstrzelać "Kolejka jest". Odwracam się i mówię zlewająco "Tosz widze". Zabiegowy byl zamkniety, ale zbystrzyla mnie laborantka i krzyczy, że już idzie! Przyszla, w trakcie otwierania drzwi pyta przyjaźnie jak sie czuje, ktory to tydzien itd, a jedna babcia do niej, ze ona jest pierwsza w kolejce, na co laborantka jej odpowiada "No i co z tego, kangurki mają pierwszeństwo" :-) babci mina przypominała mi karpia, a jak wyszłam z zabiegowego, to znów wzroki jakby chciały mnei zabić :p siedziały tak, że i przed gabinetem ginekologa byly miejsca pozajmowane... Czy ktoras ustąpiła? Ależ skąd... Jedna młodsza kobitka ustąpiła mi miejsca, choć w sumie nie musialam jakos pilnie siadać, ale było to miłe :tak:

No i żeby tak nie odbiegać od tematu, bo w końcu chodzi tutaj o rosnące brzuchole, poniżej i mój rosnacy brzuś (zdjęcie z dziś) :)
2012-04-20 16.50.36.jpg

Nadalka, Kaliope - śliczne macie brzuszki :tak:

Kosinka maly slodki i fajny :D

Nadalka
a mnie sie wydaje, ze Ty pierwsza bedziesz miala okazje urodzic i dzidziusiem sie pochwalic i przezycia z porodu opisac..:tak: Ja tam Ci zazdroszcze ;-)

Anja a mi się wydaje że ty patrzysz na mój suwaczek :-p suwaczek suwaczkiem , ale ja czuję że tu ze 2 -3 max 4 przede mną się rozsypie ;)

reklama
No pewnie, że wszystkie super wyglądamy :-) w końcu sexy mamy jesteśmy :-) gdy pojawia mi się chwila zwątpienia i mam wrażenie, że jestem ociężałą słonicą, natychmiast odganiam te myśli mówiąc sobie, że jestem niczym zgrabniuchna łania :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry