reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja również miałam głęboki, miałam... maluch tak pcha się do przodu, że pępol się wypycha;-) ale jest uroczy:-p wyglądem przypomina krater wulkanu:-)

reklama
Śliczne fotki :)

Twilight śliczny brzunio :) A mi pępek nie wysaje :) Jest bardziej płytki, ale nie wystaje:) Ale mój to bardzo głęboki był.

to ja dodam swój w 30 tygodniu ;)

Załączniki

• 29t2d (5).jpg
    29t2d (5).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
aż sie poszłam obejrzeć- mój pępol jest ciutke schowany, także pod bluzeczką widać dziurkę

dziewczyny super brzuszki,
mój pępek to różnie, czasem wychodzi a czasem się chowa zależy jak się mała wypnie, ale chyba nadal jest ułożona poprzecznie i brzuszek mam bardziej kanciasty niż okrągły

reklama
śliczne wasze brzuszki, a pępęk chyba nic nie ma do wypinania, to raczej indywidualna sprawa czy wychodzi (wyjdzie) czy też nie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry