reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Na pewno można no-spe na początku bo mi kazał brać jak się pytałam o kłucie w podbrzuszu.. ale ja bym pędziła do lekarza, bo z plamieniami nigdy nie wiadomo..

Kwiat niech kuzynka leci jak najszybciej najlepiej od razu na IP!!!!!

A Bartolinii robi mi dziś psiukus za psikusem :-p teraz jak już odprawiłam małża do pracy i się zebrałam w sobie, żeby się wyszykować i wyjść po te pieluchy to on znów zasnął :-p no nic będę czekać aż się obudzi!

Soglam chyba AWF :) a u nas wieje, że łeb chce urwać i nie wiem jak iść na pole. chyba nie pójdę. a w temacie pieluch :p ja dziś przeszłam na 3

Neciucha cholera…cyce schowane miałam przecie:-p:-p

Sil…uuu…guma pękła jak bum:-D
Kwiatuszku a to ja trzymam&&&&:tak:
Sleepy kurde….też mialam podobną sytuacje ale skończyło się dobrze,może u Was tez akurat będzie wszystko ok.:eek:
Donia dzięki..miło poczytac,że ktoś mnie pamięta..

Hyhyhy..a ten twój małż to kolegi czasem jakiego wolnego nie ma?:-)
Magdalena..bierz 4,specjalistka pieluchowa Ci to mówi:laugh2:
Fasola no wisz…my też chwalimy…

Swoją drogą od tych pochwał to Ci cyce wybuchną ..takie będziesz miała urośniete:-D
Danao to świetnie! Działajcie....:-p

reklama
No i proszę... zawsze po jakiejś katastrofie jest pozytyw. mamy termin odbioru mieszkania! W końcu!:) za 2 tygodnie jedzie sam michał bo ja pewnie z małym nie dam rady po cc;) Ale się cieszę:D

Dziura: pewnie że pamiętają i tęsknią i ciekawi co u ciebie, a ty się tu nie odzywasz.. nie ładnie..

sil: Jeśli to taki awans napawający dumą, to gratuluję;) Ja wczoraj miałam przed zamawianiem pieluch ostry wytęż umysłowy. Jak mi tam pisali o kilogramach odpowiednich dla konkretnych rozmiarów to zgłupiałam. Wyszło mi, że jakby młody był faktycznie duży to tak z 3 by trzeba kupić. A to brzmi jak sc-fi u noworodka. Myśmy z małżem urodzili się po 3,600, nie wiem czy to dużo? Jeżeli ma być większy i mieć z 4 to ja nie wiem jaki to rozmiar;P Ostatecznie kupiłam 1 i niech się dzieje co chce, 76 sztuk pieluch będzie trzeba wykorzystać:sorry:

danao: nonono.. się zapowiada rozrywkowy miesiąc u was?;)

Do góry