sleepyhead9996
Fanka BB :)
Byczku rozpłodowy: Może to tylko dla ćwiczeń czas..
Nie wiem;p A ty nie pytałaś lekarza?
Sil: Niedobrze.. Limuzyna dla księżniczki być musi..
Sil: Niedobrze.. Limuzyna dla księżniczki być musi..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a obsrany po pas
no i sprawdził się pampersy rozmiar 4 ale mam nadal dylemat!!
bo wczoraj kupiłam kilka sztuk 4 żeby sprawdzić jak będą mu się układały no i udało się, że sprawdziły się na siusiu i kupce ale sama nie wiem... 3 też jeszcze nie przeciekały
ciężkie wybory przede mną
a muszę się jak najszybciej zdecvydować bo została nam jedna pielucha
pierwszy raz dopuściłam do takiego kryzysu pieluchowego ale to wszystko przez ten rozmiar 

no mężusia to Ty się nie powstydzisz :-) 
A ja się pożalę, że po raz pierwszy nacięłam się na allegro. Kurcze.. kupiliśmy dysk, bardzo nam teraz potrzebny, Wybraliśmy zapłatę przy odbiorze. Mail, że przeprasza ale coś tam i jednak nie ma możliwości takiej płatności, prosi o przelew. A my dwie durne pały jak te ostatnie frajery przelaliśmy.Dysk nie dojechał przez dwa tygodnie. w między czasie dostaliśmy odpowiedź od sprzedającego żeby skontaktować się z kimś tam w tej sprawie<!!> Dziś Michal napisał do tego gościa znowu i okazało się, że niby ten człowiek został oszukany przez kogoś tam i odda kasę z własnej kieszeni ale do 6 maja bo ma dużo takich ludzi do spłaty.. Ja tam nie wiem, ale śmierdzi mi to na kilometr.. No nic.. powszechnie wiadomo że cierpimy ostatnio na nadmiar kasy, to akurat można trochę stracić bez sensu..![]()