reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Byczku rozpłodowy: Może to tylko dla ćwiczeń czas..:) Nie wiem;p A ty nie pytałaś lekarza?:p

Sil: Niedobrze.. Limuzyna dla księżniczki być musi..

reklama
Sil a dobrze maz przyjmuje leki na razie wszystko wporzo oby tak dalej
u mnie owu lada chwila moze jakis juz tam sie podreperowal i dotrze do mojego jajeczka ale watpie dopiero 2 tyg mineły

Sil odebrałam, zaraz odpiszę ;-)

Tak jak zaleciłyście poczekałam aż się obudzi! Chyba nie było mu z tą kupą aż tak dobrze bo drzemka długo nie trwała :-p a obsrany po pas :-D no i sprawdził się pampersy rozmiar 4 ale mam nadal dylemat!! :-D bo wczoraj kupiłam kilka sztuk 4 żeby sprawdzić jak będą mu się układały no i udało się, że sprawdziły się na siusiu i kupce ale sama nie wiem... 3 też jeszcze nie przeciekały :confused2: ciężkie wybory przede mną :-D a muszę się jak najszybciej zdecvydować bo została nam jedna pielucha :zawstydzona/y: pierwszy raz dopuściłam do takiego kryzysu pieluchowego ale to wszystko przez ten rozmiar :-p

Witam po przerwie :) Próbowałam was, trochę nadrobić.

Macie kobietki śliczne maleństwa !! Bardzo się cieszę, że tak zdrowo rosną :)

Lamia Świetne wieści !! Gratuluję !! Oby się malutka ślicznie chowała :) No niedługo się pojawią się kolejne maleństwa :)

A ja się pożalę, że po raz pierwszy nacięłam się na allegro. Kurcze.. kupiliśmy dysk, bardzo nam teraz potrzebny, Wybraliśmy zapłatę przy odbiorze. Mail, że przeprasza ale coś tam i jednak nie ma możliwości takiej płatności, prosi o przelew. A my dwie durne pały jak te ostatnie frajery przelaliśmy.Dysk nie dojechał przez dwa tygodnie. w między czasie dostaliśmy odpowiedź od sprzedającego żeby skontaktować się z kimś tam w tej sprawie<!!> Dziś Michal napisał do tego gościa znowu i okazało się, że niby ten człowiek został oszukany przez kogoś tam i odda kasę z własnej kieszeni ale do 6 maja bo ma dużo takich ludzi do spłaty.. Ja tam nie wiem, ale śmierdzi mi to na kilometr.. No nic.. powszechnie wiadomo że cierpimy ostatnio na nadmiar kasy, to akurat można trochę stracić bez sensu..:angry:

O dziękuję Doni, że zapokoiłaś moją ciekawość :-p no mężusia to Ty się nie powstydzisz :-)

Babole ja uciekam bo muszę młodemu kupić pieluchy!!! Kurde ale dalej nie wiem jaki rozmiar..... :szok:

A ja się pożalę, że po raz pierwszy nacięłam się na allegro. Kurcze.. kupiliśmy dysk, bardzo nam teraz potrzebny, Wybraliśmy zapłatę przy odbiorze. Mail, że przeprasza ale coś tam i jednak nie ma możliwości takiej płatności, prosi o przelew. A my dwie durne pały jak te ostatnie frajery przelaliśmy.Dysk nie dojechał przez dwa tygodnie. w między czasie dostaliśmy odpowiedź od sprzedającego żeby skontaktować się z kimś tam w tej sprawie<!!> Dziś Michal napisał do tego gościa znowu i okazało się, że niby ten człowiek został oszukany przez kogoś tam i odda kasę z własnej kieszeni ale do 6 maja bo ma dużo takich ludzi do spłaty.. Ja tam nie wiem, ale śmierdzi mi to na kilometr.. No nic.. powszechnie wiadomo że cierpimy ostatnio na nadmiar kasy, to akurat można trochę stracić bez sensu..:angry:

mozesz przebic mi piatke oststnio kupilam telefon zaplacilam przelwem minel tydz pisze gdzie on jest dziwne bylo ze koles nawet nie wplynely do niego pieniadze aniby juz wyslal a chcial zwykly przelew nie przez all co sie okazalo pozniej niby wyslal na zly adres zamiast do mnie do kogos od kogo cos tam kupil i nie moze telefonu odzyskac i taki bajer ale na szczescie kase oddal
wiec zaczelam szukac inny telefon przyszedl zawiniety w bluzke... chce zrobic zdj a tel uwaga flesh wymontowany obudowa sie cala rozlazi i koles chcial mi oddac 50zl ale ja tego tel nie chce odeslalismy mu za pobraniem kasa odzyskana tak to jestem bez telefonu za jakis tydz patrze znow ma wystawiony ze tel 100% sprawny wiec do niego pisze ze szuka kolejnego naiwnego a on do mnie ze przeciez wiadomo ze ten telefon nie ma flesha jak ma debil a pozniej zmienil w aukcji ze flesh cos nie dziala jak powinien a tak wogole to go tam nie bylo wcale

Sleppy my z małżem też kupiliśmy dysk na allegro i niestety zostaliśmy oszukani :( Nie tylko my jeszcze ze 30 innych osób !!

Donia ja ci chyba już pisałam że masz przystojnego męża:-) Ale napiszę jeszcze raz a Amelka to już w ogóle ślicznotka !!

reklama
kwiat: no to super. widzę, że oszustów nie brakuje kurde.. ja sobie nie mogę darować, że my ten przelew zrobiliśmy.. A gadaliśmy wtedy że to coś podejrzane,, no nic. pierwsze koty za płoty. Mam nadzieję ze odzyskamy pieniądze bo ten dysk nam serio potrzebny i to od zaraz:/

goocha: teraz kupowaliście? Może to ten sam as.. A tak wg,to mam do ciebie poważne pytanie... czy to nie ty studiujesz na awfie?:p Któraś tu jest na tym ale nei pamiętam która;> Przyznać mi się;P

Do góry