• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq: Ciocia dobra rada.. Zapal światła.. Sprawdzone, bez zapalonych się nie zda- serio;) Za drugim razem poszło..;)

Necia: Ja jestem jeszcze młoda i niewinna i nic nie wiem na pewno:zawstydzona/y:

magdalena: Chyba nie ma już.. Ja widziałam jeszcze wczoraj przed wyjściem z domu:) Załapałam się:) Co tam u bartusia;>

Ostatnia edycja:
reklama
Sleep no właśnie mam dylemat jeśli chodzi o Bartusia... Bo leżał w leżaczku, patrzył na sufit, w końcu się spiął strzelił bombę i.... zasnął! No i teraz bije się z myślami czy go budzić i przebierać czy dać mu troszkę czasu... :-D tylko, że troszkę zajeżdża!

sleep uważaj bo ci uwierzę żeś młoda i niewinna :-p

sil no ja też raczej o drugim pomyślałam ale liczyłam że jak w ciąży jest to wie o tym i owym i się dziewczę domyśli :-p

magdalena nosz wybacz ale się uśmiałam choć pewnie niedługo sama takie dylematy mieć będę

miq a no bo tutaj swój do swego ciągnie to się powie to i owo

Kwiatek: A siostrze to przeszkadza? Nie wiem, nie znam się, ale przepuklina to chyba takie rutynowy zabieg? Czy nie?;/

Magdalena: oj.. Ciężka sprawa.. Zapal świeczkę w pokoju żeby można było zebrać myśli;)

Necia: Ja tam nie wiem o co chodzi.. Bocian zapukał w sierpniu, spytał czy nie przechowam małego bo on do afryki musi na zimę, to się zgodziłam...

Tak sobie myślę, że to może być moja pierwsza refleksja po porodzie..: Kochanie, może byśmy... – Demotywatory.pl ;-)

Ostatnia edycja:
Neciuszka no na pierwszy rzut oka śmieszne ale jak się wgłębisz to naprawdę jest się nad czym zastanawiać :-D

Sleep hmm.... myślę, że po 6 tygodniowym poście to rolę mogą się odwrócić :-D ja w ciąży miałam libido na poziomie zerowym a teraz to mogłabym jak królik 3 razy dziennie :-D

A w ogóle to teraz się miło zaskoczyłam!!!!!! :-D bo jak kupowaliśmy samochgód to wzięliśmy tylke kredyciku żeby spłacić tv, które kupiliśmy wcześniej, żeby mieć jedną ratę!! I cały czas byłam pewna, że mamy go na 24 a spłaciliśmy dopiero 3 więc jeszcze tyle kasy! A teraz biorę aneks, zeby to wyliczyć i w końcu wpłacić i się okazało, że tv jest na 20 rat!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry