reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ma-g :**
Całkiem dobrze,przekręca się na brzuszek i dzwiga głowkę. Mam mu robić masaż i rozciagać te mięśnie. Troszkę sie boje bo wyglada to prosto jak sie patrzy na terapeutkę a ja się zwyczajnie boję bo trzeba użyć odpowiedniej siły . Nie chcę mu zrobić niechcący krzywdy:-(Mam jednak nadzieję że szybko sie uporamy z tym skrzywieniem bo po tyg już było lepiej:)

Stronka naprawdę fajna:)

Ostatnia edycja:
Za to pisałaś że próbuje siadać:) Każdy w swoim tempie robi postępy . Przestałam sie juz tak bardzo martwić tym że "Jaś" już a mój synek jeszcze nie . Tylko niepotrzebnie sie denerwowałam;-)

Hejo ale tu ciszaa!! Ale nie dziwię się taka piękna pogoda sama dopiero wróciłam z ogródka :-)
Powiem Wam że w ogóle nie czuje że jestem w ciąży !! Gdyby nie to że sutki mnie bolą to bym się przestraszyła ;p

Ael ale masz silnego syna !! Super

Natkusia trzymam kciuki za wzorcowy cukier !!

Iwasek, Magda dokładnie! Nie ma co porównywać dzieci bo można by było w depresję wpaść ! Dlatego denerwują mnie czasami matki w parkach czy na placach zabaw " no jak to pani dziecko tego nie robi już powinno" itp. Masakra ! ;/ Moja siostra się przejmowała i strasznie ryczała mi do słuchawki że maciuś gorszy itd. A facet z niego zdolny jak nie wiem !! ;p

Sleepy no to Ty uważaj na tym weselu, żebyś nie urodziła !! A po za tym gratuluje 39 tygodnia i czekamy na foty z wesela !!

Magda dziecko czasami pewien etap rozwoju omija ( np. pelzanie- odrazu przechodzi do raczkowania) i w żadnym wypadku nie jest to niepokojące :-) każde dziecko rozwija się w swoim tempie.. :-) a Bartuś jest cudowny, jak kazde dziecko na tym wątku :)

reklama
magdalenko no nic mi nie mow o obkupowaniu bo poszlam do sklepu zwykle spodnie 89zl pozlam do lumppka z metka dostalam nowki za 13 zl a kupilam 2 pary az ;-) tylko musi mi tesciowa nogawy skrócić i bedzie si ;-) a i przy okazji niuni koszulke i spodenciaki kupilam ;-)

hej pyscek

gocha no bo to na poczatku spokoj jest ;-)

natkusia dasz rade dobre podejscie masz !! bedzie dobrze !!

iwasku no to super ze sobie radzicie ja walcze z niunia bo jej sie glowka splaszczyla w 2 miejscach i musze ja klasc na prawy boczeka a ona nawet oblozona poduszkami i tak sie obruci.. a niechce by miala krzywa glowe...

Do góry