reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia śliczności... :*:*

Ael no teraz to już tyko czekać aż Wiktor będzie biegał i rządził :-p

A ja szykuje się na spacer z młodym bo u nas piękna pogoda ale przed momentem dosłownie coś sobie uświadomiłam i chciałam się z Wami tym podzielić!!! A mianowicie! ostatnio dość często zaczęłam narzekać małżowi, że kręci mi się w głowie... czasami boję się brać Bartka na ręce bo wydaje mi się, że się z nim przewróce. A szczególnie jak przychodzi wieczór i kąpanie małego to jestem przerażona... ale mąż mówił, że musiałabym zrobić badania krwi bo może wszystkie witaminy idą do pokarmu i mam anemie... a dzisiaj wstałam i strasznie mi niedobrze :dry: i w tym samym momencie uświadomiłam sobie, że po porodzie nie miałam jeszcze okresu :confused::confused::confused: niby ok ale trochę zwątpiłam....

dodam jeszcze, że mój apetyt przekracza ostatnio wszelkie granice :szok: wiem, że przy karmieniu więcej się zjada ale to co ostatnio się dzieje to jest nienormalne!!!!! Ja zjadam po południu płatki (całą wielką michę) i ledwo je zjem to jest mi niedobrze ale jednocześnie jestem głodna..... :szok::szok:

Kurcze a może już sobie wmawiam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav sliczna coreczka
lalus nowy cykl nowe nadzieje
iwasek babcie tak maja ja np pamietam ze moja babcia zawsze moich kuzynow wyrozniala a my co mieszkalismy kilka domow dalej na bok dlatego teraz niechetnie ja odwiedzamy bo zawsze jak zajdziemy to ich wychwala
martocha witaj wsrod staraczek

Magdalena, a jak z karmieniem Bartusia? Zrób test, będziesz wiedzieć, ja też jeszcze nie mam @, ale objawów nie mam :p ale mozesz być zwyczajnie zmęczona

Witajcie

A to co dziś mój czort zrobił, znaczy się oo już po północy to wczoraj, tatuś pomagał a ten tak się garnął, że szok :-) Wiktor, siedząc pochyla sie do przodu przez co opiera się na stópkach, po czym "spręzynuje" w górę.
Paweł go nawet nie ciągnął, tylko podtrzymywał, a mały sam stanął :-)

niech tylko wyczuje nóżki i pomaszeruje:tak:
Lamiav śliczna córeczka:tak:
natkusia połóż Ty się i leż kobieto
Laluś póki nie ma okresu to nic nie wiadomo, nie zawsze test jest pozytywny już pierwszego dnia po @ wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oo magdalena kurcze, kto to wie;-) jak masz apetyt to raczej anemi nie powinnaś się nabawic ale może faktycznie fasoleczka kiełkuje, ost był program, że ta znana dziewczyna(od bogatego ojca-chwilowa dziura w mózgu) zaszła w ciąże jak nie minęło nawet 6 tyg od porodu

a zapomniałam , wczoraj moja teściowa kolejny raz udowodniła jak bardzo ma gdzieś nas i nasze dziecko. Dopiero co spłaciłam automat, z którego w większości korzystają oni bo niestety u Nas nie było miejsca u góry i wie, że po urodzeniu dziecka zostaje bez pracy i staramy się do tego momentu spłacić wszystkie raty a ona przychodzi do Nas wczoraj i pyta czy mogę wziąć coś na raty dla "Lesia"(chłopak 17 lat) a ja takie :shock: i mówię, że nie bo już nie chce kredytów, a ona wzięła 1.500 zł kredytu w swoim banku ale "Lesiu" powiedział, że to za mało, chce nowy komputer bo na starym gry mu nie idą...
mój mąż napisał do niego (pokój obok a porozumiewali się przez gg) czy ma coś wypatrzone i jak go zasypał linkami, to taka karta graficzna, to taka płyta itd to wyszło ok 5 tys on padł na łep to mu mężu napisał, że ma 1.500 zł i ani grosza i niech nawet nie próbuje się żalić matce, nosz kur.. co za gówniarz to mi żal, że teściowa sama zapier.... (sprząta) teściu z dupą w domu a ten takie wymagania, a w domu nie robi nic nawet matka mu pokój sprząta uffff zeszło to ze mnie

Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę:))))
Oczywiście kurs bezpłatny!
Proszę o PW

reklama
Mag no nic tylko teścior robić :-)
Miq no to ładnie :sorry2: rzeczywiście gówniarz straszny.. a teściowa jeszcze za nim by w ogień skoczyła.. Masakra! Moja teściowa nie raz mi podpadła i zawiodła ale bardzo próbuje nam pomóc także teraz nie mogę nic powiedzieć.. zobaczymy jak będzie potem, moja jest taka, że dużo mówi i obiecuję a potem nic z tego. Zdeklarowała się, że da na wózek więc zobaczymy jak będzie. a Ty się nie denerwuj!

Do góry