• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale wymyslili ;-) Zawieszka na smoczek z kocykiem do przytulania, kolekcja YOUMI Candy, Baby Boum BABYDECO – materace i łóżeczka dla dzieci i niemowląt zdziwilam sie ;-)

magdalenko no no ale zdolniacha
to moja dzis zasnela poszlam po amdziu dla siebie wracam ni e spi ale czegos oczami usilnie szuka i patrzy w jedno miejsce i na mnie i spowrotem i skumalam lampke chciala by zapalic bo zawsze sie swieci taka z ikei niebieska gwiazdka...;-) a moja od 1h spi mi na kolanach juz scierplam ale wiem ze jak ja rusze to sie obudzi...

Ostatnia edycja:
reklama
no bo teraz brałam od 14 dnia cyklu przez 10 dni i zaraz po odstawieniu niespodziewanie mnie @ dopadła wcześniej niż się spodziewałam, i teraz nie wiem czy brać czy nie i starać się narazie bez niej :(

lamiav piękna córcia :) Ja się nie nastawiam na II kreski. No ale cycki może wiedzą lepiej :P Kurczę nie mam bardzo mokro, ale czuje jakby coś tam we mnie siedziało, i chciało wyjść. Więc @ przylezie :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry