• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
MArtocha i Laluś trzymam kciuki za II kreseczki :*:*

Atan ja w ogóle nie używam poduszki... takie małe dzieci powinny leżeć na płasko...

IWASKU współczuję... kurcze wtrącają się te babcie to źle ale jak mają nasze dzieci gdzieś to też nie dobrze :-p u mnie na szczęście z obydwóch stron jest ok choć jak jesteśmy u mojej mamy z Bartkiem i w tym samym czasie jest mój brat ze swoją córą to chyba więcej uwagi moja mama jej poświęca... i nie da się ukryć, że jest mi wtedy cholernie przykro... :-(

No jest starsza o 3 tygodnie :-p nie no, nie mogę powiedzieć, że wtedy Bartuś w ogóle się dla niej nie liczy ale da się odczuć, że jednak większą uwagę poświęca Maji. Ale ja sobie też tłumacze to w ten sposób, że ją rzadziej widzi niż mojego Tośka.

Ale Bartek dzisiaj przeszedł samego siebie!! Jak tylko o tym pomyślę to gęba mi się śmieje! :-D on ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia od godziny mniej więcej 14.30 i trwa około 2 godzin, no więc dzisiaj jak przysnął to odniosłam go do łóżeczka i minęło zaledwie pół godziny i słyszę z pokoiku takie zaborcze stękanie "yyyyyyyy" :-D i tak co chwilę ale myślę sobie: nie idę póki nie płacze może jeszcze zaśnie. A po chwili takie stuknięcie więc się wystraszyłam i lecę a ten leży i co chwilę łapie się kołderki podnosząc cały tłów do siadania łącznie z nogami a nogami kopie w przewijak :-D:-D myślałam, że padnę

Ostatnia edycja:
a u mnie @ co zrobił na mnie niespodziewany nalot już pomału sobie odchodzi :D i niedługo baraszkowanie :-D haha ... tylko nie wiem czy dalej brać lute czy przestać ...

no tak jak pyscek przychodzi cisza na wątku się staje, jak pyscek odchodzi poruszenie :-(

Ostatnia edycja:
reklama
|MA-g to super:) Szybko mu idzie!!! Fajnie tak patrzeć na nowe umiejętności naszych bobasków:-)

Pyscku ja CI niestety z lutką nie pomogę . Brałam już będąc w ciąży

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry