Yolanta
Kicia
Hej dziewczyny, jak długo po porodzie się krwawi? Cesarkę miałam, jeśli to coś zmienia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.
Jestem tak przerazliwie przeziebiona, ze ledwo zipie. Czuje, ze to chorobsko sie dopiero rozkreca. Chyba tylko ja mam takiego przerazliwego pecha, zeby tak sie zaprawic (mimo calej mojej ostroznosci), kiedy minal tp 

ja sie troche bałam za pierwszym razem. Oczywiscie najpierw polazłam do lekarza zeby mi dał pewnosc ze sie wszystko zagoiło. Było dziwnie, bo jakos tak troche na siłe, z mojej strony przynajmniej. No i niestety po pierwszym byłam tak rozepchana, ze 2 lata 0 orgazmów :-( ale za drugim razem nie było problemów. Teraz juz zaplanowałam, ze jak bedzie tak jak za pierwszym razem to kupuje kulki gejszy i bede ćwiczyc az mi sie zbiegnie wnętrze ;-)Mam pytanie. do mam które już miały poród kiedyś za sobą i to przerabiały.
Jak juz wam sie skończył okres połogu i oczywiście wszystko było elegancko pogojone tam gdzie trzeba... To dużym problemem był dla was powrót do intymności? Miałyście obawy przed 1 zbliżeniem? a jak juz doszło do niego czy bylo na początku jakos inaczej?
Na dziś brak ambitnych planów po południu jedziemy do znajomych trzeba korzystać póki można bo potem nie wiadomo jak będzie:-)