reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Ale dzisiaj robotę - pierduśnicę robię, normalnie lajcikowo, nic a nic praktycznie nie muszę myśleć :-p

Just79 - no napisane na 6+, brawo!

Wieści od Ady mam takie, że temperatury brak, kupa bokami wychodzi, dalej biegunkowo i śmierdząco. Wczoraj do mleka dostała dicoflor, dzisiaj poprosiłam A. by też Jej zapodał. Grunt, że humor mimo wszystko Jej dopisuje.

Acha a w niedzielę byliśmy nad jeziorem na rybach, wzięliśmy ze sobą namiot, by było gdzie się schować i cały dzień na świeżym powietrzu. Ryb dla nas w jeziorze zabrakło, ale dla żółwia wielkościowo były w sam raz. Kusiło mnie jakby to było gdyby mu żywą wrzucić, ale A. powiedział, że będę zbierać wodę z połowy salonu to jednak pozostałam na wyobraźni. :-p

Spadam do miasta coś załatwić. :tak: Mam nadzieję, że za gorąco to tam nie jest. :dry:

reklama
Ania samotność nie jest taka zła ;) ja właśnie zostałam sama na 3 tygodnie bo mój mężuś na wygnaniu przez 3 tygodnie, jak narazie 5 dni mamy za sobą przed nami jeszcze 18 dni, fakt ze ledwie na zakrętach się człowiek wyrabia ale bardziej zorganizowany. DZieciaki punkt 20 w łóżkach i czas dla siebie ;-)

kasiuleczka-glosik oddany:)
lili- zdrowka dla Ady
A wszystkim dziewczyna dziejuje za glosik.moze sie uda.
Tymkiem marzeniem jest wyprowadzic pilkarza
zbytnio w to nie wierze no ale moze jak nie sprobuje to nie wygram
a nie pislaam wam ze udalo mi sie chrzciny zalatwic
mamy 3 czerwca
mam tyylko nadzieje ze nie bedzie zimno
ciocia z niemiec przywiozla dla malej ekstra sukienke
zdjecia wstawie w przyszlym tygoniu
pozdrawiam

Hejka
Głosiki oddane :-) Fajne te zdjęcia.

Karollcia to trzymam kciuki, żeby Tymek mógł wyjść na murawę. Nie wiem czy dobrze zagłosowałam tam. Super, że chrzciny załatwione.

Lili zdrówka dla Ady.

U nas dalej dzień obsrańca, co Ada zje to za chwilę lekko przydusi i pielucha pełna :confused2: Plus zniknęła śluzowatość w kupie, ale dalej jest taka jakaś zdecydowanie za lejąca. Dzisiaj mamy już za sobą 5 zmian. Zbankrutuję. ;-)

Karollcia33 - marzenia potrafią się spełnić. Wrzuć ten link jeszcze raz, z każdym swoim postem. I wytłumacz jak tam się głosuje, bo ja pewności nie mam czy dobrze zrobiłam.

A na ten FB konkursy Aga i Kasiuleczka robię głosuj, ale nie pojawia się na zdjęciu +1 głos, ani żadnej info nie ma. Zalogowana jestem.

Ostatnia edycja:
Hej
Annas Lili-zdrówka dla maluszków.
Odpukać od stycznia Lena bez antybiotyku dla nas to mega sukces jak przez pierwszy rok swego życia czasem miala 2 w m-ce.My jedziemy na krótki urlop a pogoda zapowiada sie nie ciekawie.Zęby idą dalej teraz 4 znów na dole.

Witajcie:-)

Nie macie pojacia jaka jestem dzis senna.
Polozylam sie wczoraj spac o 23 i do po 2 nie moglam zasnac a jeszcze Julia wstala juz po 6...
No i pogoda tez taka senna bo pada.

A wczoraj tesciowa znowu sie odezwala i chce Julie w sobote do siebie.
Ona dalej sie zachowuje jakby nic sie nie stalo i jak jej chaby cos na glowe spadnie to pisze.Tak wiec zostawiam to bez dalszego komentarza bo moje uczucia wzgledem jej sie nie zmienily o ile nawet sie nie pogorszyly.

Lili no nie wiem czemu Ci nie dziala glosowanie choc czasem rzeczywiscie to roznie bywa.

Duzo zdrowka dla Ady:-)

Milego wieczorku buziaki

Kaira24 - udanego urlopowania się w dojczlandi i znalezienia szybko tego naj auta i żeby było niezawodne a tanie ;-)

Agnieszka - kawka nie pomaga na pozbycie się senności? Trzeba było A. w nocy wykorzystać, to pewnie po ćwiczeniach i fajerwerkach ładnie być zasnęła. :-p

Annas81 - zdrówka dla Kamila :tak:

reklama
Do góry