reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny a najlepsze jest to ze jak urodzila wczoraj to w Hani urodzinki:)

Sama jestem ciekawa jak sie jej losy potoczyly!

No nic milego dnia a my mykamy na zakupy:)

jULIA 100 lat dla Amelki;):-D:-D
images

hej:)

Dzis pogoda byla fajna:)
My po imprezce:) AMelka miala towarzystwo wiec byla w siodmym niebie:) jedzenie wszyscy chwalili:) jestem zadowolona z imprezy:)

a to fotka torcika:
Zobacz załącznik 473235Zobacz załącznik 473236

Hania i Amelka mają przepiękne torciki! Mam nadzieję, że jeszcze równie cudownie smakowały :-)

My w tym roku zrobiliśmy tort sami...właściwie był to sernik na zimno z galaretką i owocami. W cukierniach torty są boskie-tzn.bosko udekorowane, ale jeszcze nie znaleźliśmy takiego który by nam naprawdę smakował. :no:...nie raz już przekonałam się, że te domowe często są o niebo lepsze...szkoda tylko, że nie mam takich umiejętności by wyglądały równie pięknie... ;-)

Ostatnia edycja:
hej:)

Dzis pogoda byla fajna:)
My po imprezce:) AMelka miala towarzystwo wiec byla w siodmym niebie:) jedzenie wszyscy chwalili:) jestem zadowolona z imprezy:)

a to fotka torcika:
Zobacz załącznik 473235Zobacz załącznik 473236

śliczny tort.

Ja robiłam sama ale troschę popsułam, bo zamiast położyć opłatek na swieżo rozsmarowany krem to ja położyłam na drugi dzień i nie dało się pokroić, musiałam zdjąć najpierw opłatek. dobrze, ze był smaczny.

DSC_0002.jpg

Witam się po wakacjach!
Było przecudnie!!! Najlepsze wakacje w moim zyciu!!!! :tak: Wybawiłam się jak nigdy!! Zdjęcia w duzej ilości są na fb:)

Wszystkim świętującym dzieciaczkom składam najlepsze zyczenia urodzinowe!!!

Kasiulka- ciekawa jestem jak sytuacja się rozwinęła :tak: Powodzenia!

kasia trzymam kciuki z calej siły!!!!!!!!!!! z niecierpliwoscia czekam na info;)))))))))))))))
Agi jak ślub??????????????? wszytskiego najlepszego na nowej drodze zycia
zyrafka jak sie czujesz brzuchatko?????????????

my juz po 2 imprezach urodzinowych, przed nami jeszcze ttylko jedna, były juz 3 torty, jeden upieklam sama, wyszedł (przypadkiem) w kształcie piłki hehehe
milego dnia wszystkim;)
i wszytskiego najlepszego dla naszych kochanych czerwcowych jubilatów;)

reklama
i ja się witam
długoo się nie odzywałam bo ciągle coś, bylismy na troche w Brennej a tam brak neta :(
zaraz was ponadrabiam
jejku dziewczyny jakie pięne te torty dla dzieciaków -no cudo poprostu :)
Mała pojdzie spac to poczytam co u was
buziaki :*

Do góry