reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lenko dziekuje:)

Zyrraffko torcik super:) na zdjeciu widze super brzuszek;) i jaki Łukaszek szczesliwy...a jak tam tesciu?

Aniu no ja mam sprawdzona cukiernie i uwielbiam od nic torty:)

Gosiargo te kolory torta sa rewelacyjne:)

Madzik to ladnie teraz prosimy zeby kolezanka byla z nami:)

Agi wszystkiego najlpeszgo na nowej drodze zycia:):)

Czy jakies dzieciatko ma jeszcze urodzinki oporcz AMelki?:)

Agast wyslalam zaproszenie na FB, odpoczelas na wakacjach bedac z dziecmi?

Jestem ciekawa co dalej z Kasiulka bedzie...trzymam kciuki zeby dobrze wszystko szlo:)

Eagle gdzie sie kochana zapodzialas?

Witam się po długim weekendzie.
W czwartek pojechalismy nad jeziorko do domku letniskowego i dzisiaj wróciliśmy.Natan od rana do późnego wieczora był na dworze, wniebowzięty.. wrócił z samymi siniakami:szok:
Wszystkim małym jubilatom najlepsze życzenia, duzo radości i miłości i słoneczka w życiu!!
piękne torciki!! podziwiam mamy które same zrobiły torty!!!
doczytałam ża kasiulka w szpitalu!!!! ciekawe czy urodziła? trzymam kciuki!!

Witam się po długim weekendzie.
W czwartek pojechalismy nad jeziorko do domku letniskowego i dzisiaj wróciliśmy.Natan od rana do późnego wieczora był na dworze, wniebowzięty.. wrócił z samymi siniakami:szok:
Wszystkim małym jubilatom najlepsze życzenia, duzo radości i miłości i słoneczka w życiu!!
piękne torciki!! podziwiam mamy które same zrobiły torty!!!
doczytałam ża kasiulka w szpitalu!!!! ciekawe czy urodziła? trzymam kciuki!!

NA wątku sms czerwcówek wiadomość z 19,40 ze Kasiulka ma bolesne skurcze i czekaja!

Witam widze ze wpadlm w sam srodek akcji porodowej Kasiulki powodzenia !!!!

My juz wrocilismy w psiatek w nocy wakacje udane a ja wyspalam sie za wszytskie czasy szkoda ze nie mozna na zapas. Czasem mielismy problem ze zdazeniem na sniadanie do 10 !! Eryk spal tak ze cciezko go bylo dobudzic , pozatym cieplo pieknie i rodzinnie. Lot w kazda strone ale na statek juz chyba niegdy nie wsiade. Na drugiej statkowej wycieczce tak sie zalamala pogoda ze myslalam ze tego n ie przezyjemy tylko woda woda i woda nawet nie widzielismy zbyt urokow zatoki wraku bo byla burza a wdrodze powrotnej morze jak stol.... ale co przezylam to chyba siwych wlosow pezybylo tylko pilnowalam szafki kapokami dla dzieci....

Witam się z rana!Widzę że tu akcja wczoraj była kasiulka jak tam Majusia na świecie?
A u nas był wczoraj festyn było super Michał jak zwykle musiał być tam gdzie się coś działo:-D nowe 363 [640x480].jpgnowe 365 [640x480].jpga to my pokarzę się bo pewnie już zapomnieliście jak wyglądamy:-D
a to dla ciebie emalia obiecanenowe 216 [640x480].jpgtak wygląda podwórko nie do końca fachowo ale w końcu nie układane przez fachowca:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry