Hej witam się i ja.
Kasiu gratulacje!!!
U mnie brak czasu na net, wiekszośc czasu spędzamy na podwórku a że mam słaby router (bez anteny) to netu na podwórku brak, muszę sobie kupic jakiś lepszy. Krzyś dużo czasu spędza z kolegami (filip w wieku Krzysia tylko z września i mikołaj 2 lata starszy) tylko że raczej bawią się każdy sobie a Krzysiek to w ogóle woli byc z boku, sporadycznie zrobi coś z Mikołajem wspólnie, ale grunt że chcą byc razem.
Z nocnikiem też jeszcze nie jest idealnie mały siusiu woła sporadycznie, od 3 tygodni (nawet chyba już ponad 3) w ogóle nie używamy pampersa, i sporadycznie tylko zdarzają nam się mokre majtki (gorzej z kupą ta zwykle ląduje w majtkach) bo mamusia wysadza Krzyśka co jakiś czas...na noc nadal zakładamy pampersa ale najczęściej Krzyś budzi się z suchym i rano siku ląduje w nocniku więc często jest tak że po 2 dniach wyrzucam suchego pampersa do kosza, ale oszczędność jest spora.
Mam do was prośbę -pytanie...Krzyś dostał trochę pieniążków na urodziny i chciałabym mu kupić za to jakieś zabawki (ale nie samochody bo ich mamy nadmiar) edukacyjne. Co można kupić dla takich maluchów ciekawego aby pomóc im w rozwoju.
Moje dziecko weszło w nowy etap, coraz częściej słyszę pytania, co to jest, po co to jest, co to jedzie, co ten Pan robi, do czego to....zaczyna się robic ciekawie