reklama
Kasiulka gratulacje ogromniaste!!!!!!!!
Emalia -
[*]...
Milusia - zdróweńka dla Was!!!]
Gosiu - brzuszek śliczny!
Lena - jak tam łazienka? pochwal się efektem?
to tyle tak na szybko. Mam fajne zdjęcia nasze ale muszę mieć chwilę czasu.
od 3 mc śpię średio 3,5h na dobę, ale od kilku dni to się zmienia mam nadzieję,że już będzie z górki;-) i będę mieć dla Was czas kochane! ogarne je i później coś wrzucę
Dzieciaki w końcu wyszły już z chorób <oby tak zostało> i są wesolutkie i kochaniutkie łobuzy
pozdrawiamy gorąco
Emalia -
[*]...
Milusia - zdróweńka dla Was!!!]
Gosiu - brzuszek śliczny!
Lena - jak tam łazienka? pochwal się efektem?
to tyle tak na szybko. Mam fajne zdjęcia nasze ale muszę mieć chwilę czasu.
od 3 mc śpię średio 3,5h na dobę, ale od kilku dni to się zmienia mam nadzieję,że już będzie z górki;-) i będę mieć dla Was czas kochane! ogarne je i później coś wrzucę
pozdrawiamy gorąco
O kurcze co za wiesci straszne
:-
-(
Emaila zobaczylam na FB wpis i szybko weszlam tu zobaczyc co sie stalo...bylarok strasza ode mnie, dlaczego tak postapila? wielka tragedia!
[*] ze ludzie nie potrafia radzic sobie z problemami
Zycze ci duzo sil na te nadchodzace ciezkie dni...
Koriander coto jest zapasc? o kurcze przekaz Milusi ze bardzo mocno trzymamy kciuki!!!
Jesli bedziesz cos wiedziec o Kubusiu pisz nam...bidulki ostatnio tak chorowali i tu takie cos
:-(
Kasiulka moje gratulacje coreczki:*
mialam po odpisywac ale te wiesci wytracily mnie...stracilam wene...;/
Emaila zobaczylam na FB wpis i szybko weszlam tu zobaczyc co sie stalo...bylarok strasza ode mnie, dlaczego tak postapila? wielka tragedia!
[*] ze ludzie nie potrafia radzic sobie z problemami
Koriander coto jest zapasc? o kurcze przekaz Milusi ze bardzo mocno trzymamy kciuki!!!
Jesli bedziesz cos wiedziec o Kubusiu pisz nam...bidulki ostatnio tak chorowali i tu takie cos
Kasiulka moje gratulacje coreczki:*
mialam po odpisywac ale te wiesci wytracily mnie...stracilam wene...;/
koriander
Fanka BB :)
Kochane dzis bede dzwonic do milusi ale jest poprawa, Kubus mial przez 3 dni 40-stopniowa goraczke i nagle spadla tak ze zrobil sie lodowaty, siny i prawie nie oddychal (to bylo w zeszly czwartek)
emalia strasznie wspolczuje, nie potrafie sobie wyobrazic bolu jaki czuje rodzina i przyjaciele :-(
[*]
emalia strasznie wspolczuje, nie potrafie sobie wyobrazic bolu jaki czuje rodzina i przyjaciele :-(
[*]
Liza
Hej straszne wiadomosci... :-(
Spóźnione życzonka dla jubilatów wczorajszych, i wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszych
emalia
[*]
milusia Straszne! trzymajcie sie!!!
Czekam na jakies wieści.....
Na 10 mykamy na bilans z Mikim... z niedzieli na pn mial straszna gorączke 39-40 stopni, i dwa razy wymiotowal, i przeszlo potem... dzis jest jak rybka nic nie dolega, mam nadzieje ze bedzie grzeczny na bilansie... ale ostatnio byly krzyki
ehhh
Spóźnione życzonka dla jubilatów wczorajszych, i wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszych

emalia
[*]
milusia Straszne! trzymajcie sie!!!
Czekam na jakies wieści.....
Na 10 mykamy na bilans z Mikim... z niedzieli na pn mial straszna gorączke 39-40 stopni, i dwa razy wymiotowal, i przeszlo potem... dzis jest jak rybka nic nie dolega, mam nadzieje ze bedzie grzeczny na bilansie... ale ostatnio byly krzyki

zyrraffka
Szczęśliwa mama
milusia- straszne wiadomości, mam nadzieję, że szybko Kubuś dojdzie do siebie! Trzymam mocno kciuki, Koriander przekaż od nas prosze, ze życzymy dużo zdrówka i zeby się trzymali!
emalia-
[*] straszne, rodzina nie widziała że coś się dzieje z nią złego?? mieliśmy w bliskiej rodzinie taką tragedię ale to było kilkanaście lat temu, moja ciotka 30 lat, 2 małych dzieci powiesiła się, do tej pory ma to swoje skutki...
emalia-
[*] straszne, rodzina nie widziała że coś się dzieje z nią złego?? mieliśmy w bliskiej rodzinie taką tragedię ale to było kilkanaście lat temu, moja ciotka 30 lat, 2 małych dzieci powiesiła się, do tej pory ma to swoje skutki...
nadika
jeju jakie straszne wieści!!! ;/////
emalia
[*]
milusia zdrówka dla Kubusia!!!!!!!! trzymam kciuki za szybką poprawę i szybki powrót do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emalia
[*]
milusia zdrówka dla Kubusia!!!!!!!! trzymam kciuki za szybką poprawę i szybki powrót do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
koriander masz jakieś informacje od milusi???
ja po wizycie
wszystko dobrze, mała waży jakieś 2600 już
i jestem wstępnie umówiona na 9 lipca na cesarkę.
ja po wizycie
wszystko dobrze, mała waży jakieś 2600 już