reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka gratulacje ogromniaste!!!!!!!!

Emalia -
[*]...
Milusia - zdróweńka dla Was!!!]
Gosiu - brzuszek śliczny!
Lena - jak tam łazienka? pochwal się efektem?

to tyle tak na szybko. Mam fajne zdjęcia nasze ale muszę mieć chwilę czasu.
od 3 mc śpię średio 3,5h na dobę, ale od kilku dni to się zmienia mam nadzieję,że już będzie z górki;-) i będę mieć dla Was czas kochane! ogarne je i później coś wrzucę:p Dzieciaki w końcu wyszły już z chorób <oby tak zostało> i są wesolutkie i kochaniutkie łobuzy:)
pozdrawiamy gorąco:)

O kurcze co za wiesci straszne:(:-:)-(

Emaila
zobaczylam na FB wpis i szybko weszlam tu zobaczyc co sie stalo...bylarok strasza ode mnie, dlaczego tak postapila? wielka tragedia!
[*] ze ludzie nie potrafia radzic sobie z problemami:( Zycze ci duzo sil na te nadchodzace ciezkie dni...

Koriander
coto jest zapasc? o kurcze przekaz Milusi ze bardzo mocno trzymamy kciuki!!!
Jesli bedziesz cos wiedziec o Kubusiu pisz nam...bidulki ostatnio tak chorowali i tu takie cos:(:-(

Kasiulka
moje gratulacje coreczki:*

mialam po odpisywac ale te wiesci wytracily mnie...stracilam wene...;/

Kochane dzis bede dzwonic do milusi ale jest poprawa, Kubus mial przez 3 dni 40-stopniowa goraczke i nagle spadla tak ze zrobil sie lodowaty, siny i prawie nie oddychal (to bylo w zeszly czwartek)

emalia strasznie wspolczuje, nie potrafie sobie wyobrazic bolu jaki czuje rodzina i przyjaciele :-(
[*]

Hej straszne wiadomosci... :-(
Spóźnione życzonka dla jubilatów wczorajszych, i wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszych :tak:

emalia
[*]
milusia Straszne! trzymajcie sie!!!
Czekam na jakies wieści.....

Na 10 mykamy na bilans z Mikim... z niedzieli na pn mial straszna gorączke 39-40 stopni, i dwa razy wymiotowal, i przeszlo potem... dzis jest jak rybka nic nie dolega, mam nadzieje ze bedzie grzeczny na bilansie... ale ostatnio byly krzyki :dry: ehhh

milusia- straszne wiadomości, mam nadzieję, że szybko Kubuś dojdzie do siebie! Trzymam mocno kciuki, Koriander przekaż od nas prosze, ze życzymy dużo zdrówka i zeby się trzymali!

emalia-
[*] straszne, rodzina nie widziała że coś się dzieje z nią złego?? mieliśmy w bliskiej rodzinie taką tragedię ale to było kilkanaście lat temu, moja ciotka 30 lat, 2 małych dzieci powiesiła się, do tej pory ma to swoje skutki...

reklama
Do góry