Kasiulka - moje gratulacje
i dużo zdrowia dla malucha a dla Ciebie energii i cierpliwości :-)
U nas za 6 zł
mówią że teniej raczej nie będzie i że mało w tym roku :-( a ja jeszcze mam pudełko zamrożonych z zeszłego roku :-)
Co byś chciała?? siostrzyczkę czy braciszka??
Z Kamilem ma tak samo, on w domu małpiego rozumu dostaje a mnie szlak trafia. Wolę go ubrać i łazić po osiedlu nawet jak kropi :-) z pewnością będzie zahartowanym dzieckiem :-)
Może rowerek biegowy :-) my się ostatnio rozglądamy za jakimś i jest spory wybór :-) Kamil lubi sobie też puzzle układać :-) Podobne do tych GOKI DREWNIANE PUZZLE z UCHWYTAMI PODWODNY ŚWIAT (2399033530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny jutro ma kolejny egzamin na prawko (już chyba enty, ciekawe co tym razem zrobię źle) trzymajcie kciuki :-)

agi- cieszę się bardzo, ze wszystko się udało, łącznie z pogodą i ze jesteś zadowolona!
połowa czerwca już a troskawki po 8 zł![]()
U nas za 6 zł

dowiem sie za 2 tyg:-)
Co byś chciała?? siostrzyczkę czy braciszka??
witam się i ja
dzisiaj u nas chmury na niebie ,ale i tak do 12 siedzilismy na ogrodzie z małą.Julka to taki łobuz ,że łatwiej z nią na podwórku niż w domku
Julka za tydzien konczy 2 latka ,ale małą imprezę zaplanowalismy na sobote .
dziewczyny jak idzie odpieluchowanie?bo my nadal w lesie w tym temacie, moze jak do brennej pojedziemy na dluzej to się za to wezmę bo będzie więcej czasu.
Z Kamilem ma tak samo, on w domu małpiego rozumu dostaje a mnie szlak trafia. Wolę go ubrać i łazić po osiedlu nawet jak kropi :-) z pewnością będzie zahartowanym dzieckiem :-)
Mam do was prośbę -pytanie...Krzyś dostał trochę pieniążków na urodziny i chciałabym mu kupić za to jakieś zabawki (ale nie samochody bo ich mamy nadmiar) edukacyjne. Co można kupić dla takich maluchów ciekawego aby pomóc im w rozwoju.
Moje dziecko weszło w nowy etap, coraz częściej słyszę pytania, co to jest, po co to jest, co to jedzie, co ten Pan robi, do czego to....zaczyna się robic ciekawie![]()
Może rowerek biegowy :-) my się ostatnio rozglądamy za jakimś i jest spory wybór :-) Kamil lubi sobie też puzzle układać :-) Podobne do tych GOKI DREWNIANE PUZZLE z UCHWYTAMI PODWODNY ŚWIAT (2399033530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny jutro ma kolejny egzamin na prawko (już chyba enty, ciekawe co tym razem zrobię źle) trzymajcie kciuki :-)