reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka - moje gratulacje :-D i dużo zdrowia dla malucha a dla Ciebie energii i cierpliwości :-)

agi- cieszę się bardzo, ze wszystko się udało, łącznie z pogodą i ze jesteś zadowolona!
połowa czerwca już a troskawki po 8 zł :baffled::szok:

U nas za 6 zł :-D mówią że teniej raczej nie będzie i że mało w tym roku :-( a ja jeszcze mam pudełko zamrożonych z zeszłego roku :-)

dowiem sie za 2 tyg:-)

Co byś chciała?? siostrzyczkę czy braciszka??

witam się i ja :)
dzisiaj u nas chmury na niebie ,ale i tak do 12 siedzilismy na ogrodzie z małą.Julka to taki łobuz ,że łatwiej z nią na podwórku niż w domku
Julka za tydzien konczy 2 latka ,ale małą imprezę zaplanowalismy na sobote .
dziewczyny jak idzie odpieluchowanie?bo my nadal w lesie w tym temacie, moze jak do brennej pojedziemy na dluzej to się za to wezmę bo będzie więcej czasu.

Z Kamilem ma tak samo, on w domu małpiego rozumu dostaje a mnie szlak trafia. Wolę go ubrać i łazić po osiedlu nawet jak kropi :-) z pewnością będzie zahartowanym dzieckiem :-)

Mam do was prośbę -pytanie...Krzyś dostał trochę pieniążków na urodziny i chciałabym mu kupić za to jakieś zabawki (ale nie samochody bo ich mamy nadmiar) edukacyjne. Co można kupić dla takich maluchów ciekawego aby pomóc im w rozwoju.
Moje dziecko weszło w nowy etap, coraz częściej słyszę pytania, co to jest, po co to jest, co to jedzie, co ten Pan robi, do czego to....zaczyna się robic ciekawie :)

Może rowerek biegowy :-) my się ostatnio rozglądamy za jakimś i jest spory wybór :-) Kamil lubi sobie też puzzle układać :-) Podobne do tych GOKI DREWNIANE PUZZLE z UCHWYTAMI PODWODNY ŚWIAT (2399033530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczyny jutro ma kolejny egzamin na prawko (już chyba enty, ciekawe co tym razem zrobię źle) trzymajcie kciuki :-)

reklama
Może rowerek biegowy :-) my się ostatnio rozglądamy za jakimś i jest spory wybór :-) Kamil lubi sobie też puzzle układać :-) Podobne do tych GOKI DREWNIANE PUZZLE z UCHWYTAMI PODWODNY ŚWIAT (2399033530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczyny jutro ma kolejny egzamin na prawko (już chyba enty, ciekawe co tym razem zrobię źle) trzymajcie kciuki :-)

Rowerek mamy zwykły i Krzysiek sporadycznie z niego korzysta, do odpychania się mamy motor- ta sama zasada co przy rowerku i coraz częściej jest w użyciu ale jeszcze potrzeba mojej asekuracji.
Te puzzle są fajne już są w obserwowanych nie zauważyłam ich (mamy 3 z tego rodzaju ale Krzysiek nauczył się już ich na pamięć) ja szukałam tego w układankach a widzę że w puzzlach jest sporo więc coś pewnie atrakcyjnego upatrzę, ale muszę uważać bo jedne mamy za łatwe pod spodem mają rysunki takie jak puzzel, a to jest bez sensu. Mamy też zwykłe puzzle MAXi 24 elementy ale to jeszcze za trudne.
Trzymam kciuki za prawko...ja zdałam za 2 razem ale to było dawno, dawno temu w innych czasach i w sławetnym przekupnym Radomiu.

Ostatnia edycja:
ojjjjj dopiero te torty uswiadomily ze zaczelysmy juz swietowac 2 lata !!!! wszytskim solenizantom duze buziaki

Agi to juz !!!??? gratuluje i czekam na zdjecia

Iza ale kibic :))

Gosiargo pieknie wygladasz!

ide pokapac chlopakow potem wroce doczytac

kasiulka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzo zdrówka dla Was!!!!!!!!! 3030 to spora waga jak na wczesniaka;) za rok bedziecie podwojne urodziny obchodzic, wspaniale!

ja też chce bobasa!!!!!!!!!!! ale ustawiłam sie juz w kolejce po brzuszek, pałeczkę otrzymałam od nadiki;) wiec moze niedługo sie uda, chyba, ze znow ktoś wskoczy w moja kolejke;)

moj Kuba dzis ma urodziny, rety, ale to szybko zleciało i od srody bedzie znow chodził do złobka, niania jutro ma byc ostatni dzien,

Kurcze. Nie potrafię się pozbierać. Dzisiaj stała się wielka tragedia. Straciłam bardzo bliską koleżankę. Odebrała sobie życie. Straszne ,że ludzie tak młodzi (29lat) podejmują taką decyzje. Szok dla nas wszystkich.
Przepraszam ,że tak o sobie ale strasznie mi ciężko :(

reklama
O mój boże... tyle się nie udzielałam ale teraz nie potrafię milczeć...

Milusia - trzymam kciuki!!! biedactwo maleńkie... :'(

Emalia - bardzo przykre... też się zastanawiam gdzie jest bóg... czemu niewinni ludzie muszą tak cierpieć...
[*] dla koleżanki

Koriander - co dokładnie jest zapaść? trochę przeczytałam na ten temat, ale skąd to się wzięło??? w jakim stanie jest Kubuś? przekaż im że trzymamy mocno kciuki za Kubusia :( tragedia...

Do góry