Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja mam przynajmniej nadzieję, że to etap przejściowy;-)Dzisiaj była moja mama i poprasowała, ugotowała obiad na dwa dni – jak dobrze być dzieckiem czasem… ja za to zrobiłam ogóry małosolne, już jeden wielki słoik poszedł – oboje uwielbiamy, mój M. dodatkowo spija wodę spod ogórków, ja aż tak się nie zapędzam.

chociaż ja nie mogę narzekać, mój zmęczony bardzo ale nie narzeka i mi bardzo pomaga. Nawet sobie listę zrobił co ma zrobić i codziennie coś z nie robi, właśnie naprawił szafkę i pije już piwo w objęciach naszego psiura. Jak nie masz siły to nie rób, może zrozumie. Ja też dziś kupiłam truskawki i nie były dobre, za mało słońca za dużo deszczu. Zresztą mi się już przejadły dla mnie nr 1 to czereśnie i arbuz, no i czekam na mój ukochany owoc śliwki węgierki:-) Co o tej biegunce mówi lekarz?
liczyłam, że jak się dobrze czuje to szybko przejdzie i w sumie dziś mam spokój, ale nie zjadłam dziś dużo bo tak jak mówiłam mdliło mnie a teraz mam zgage straszną więc siedze i pije mleko. Mam nadzieje, że w nocy nie będę miała żadnych rewelacji