reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-)

Piszę bo wykres mamy mnie po prostu zachwycił :-) Kochana trzymam mega kciukasy i wysyłam moc ciążowych fluidków aby jeszcze bardziej Cie wesprzeć :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Piranha pewnie dzisiaj wraca do domu z malutką Księżniczką. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze dla Was :-)

Ale dzisiaj super pogoda, uciekam na leżaczek poczytać książkę.

Miłego dnia kochane :-)

reklama
ewcik wiesz jak to dzieci :) one mają niespożytą energię :-) On uwielbia piłkę nożną, teraz sie przygotowuje do meczu bo grać bedą niedługo... :)
Filip jak wróci z przedszkola to idzie na podwórko i do 19 siedzi. a to piłka a to rower...plac zabaw... non stop.

dziewczyny tymi prognozami się tak się przejmujcie, z takim wyprzedzeniem czasowym one w ogóle nie są wiarygodne. Jak słyszę w lutym jak ktoś twierdzi, że będzie np piękny lipiec a sierpień już nie to śmiać mi się chce.
Moi chłopcy jadą teraz w sobotę z dziadkami nad morze, jeszcze nie wyjechali a ja już za nimi tęsknię:-)
Kinga mój Marcinek nie potrafi załapać tego roweru, nie umie złapać równowagi. strasznie się denerwuje bo chce jeżdzić a ja koś mu to nie wychodzi. Jak wy nauczyliście Filipa?
Misia ja bym zrobiła betę, na gina to jeszcze za wcześnie, a beta wykryje nawet bardzo wczesną ciążę. Badanie niestety płatne, koszt ok 18zł

patrysiak mój mąż nauczyl Filipa jazdy w 10min to jego zasługa :) On przyjął taką taktykę; puścił go kilka razy... młody się wywalił nie raz i za każdym razem wsiadał znowu na rower aż w końcu załapał! :-) teraz śmiga...

cześć wszystkim :)

Na początku wielkie gratulacje dla Piranha !!!

Nie pojawiałam sie na bb przez jakiś czas bo musiałam odpocząć i zacząć cykl bez nakręcania się ..... i się udało :)
ostatnia @ 17.02/12 Dwie krechy zobaczylam 13-go marca chciałam się pochawalić ale znowu się zestresowałam bo beta nie przyrastała mi 100% tylko ok 80% i bałam sie że znowu coś nie tak się rozwija ... a potem synek zaraził mnie jelitówka i znowu rozpacz !!!
Obecnie jestem w 17w3d i dziś byłam na usg na rozpoznaniu płci i spieszę się donieśc że będzie córeczka :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------
Chciałam dodać że ponieważ nie miałam pasków na ph to zmodernizowałam starania o córeczkę i po @ zrobiłam dietę cytrynową polegającą na piciu cytryny na czczo zaczynając od jednej i każdego dnia zwiększając aż do 5 a potem znowu zmniejszałam ilość o jedną i wyszło aż do owu - zakwaszałam się w ten sposób - od góry :)

cześć wszystkim :)

Na początku wielkie gratulacje dla Piranha !!!

Nie pojawiałam sie na bb przez jakiś czas bo musiałam odpocząć i zacząć cykl bez nakręcania się ..... i się udało :)
ostatnia @ 17.02/12 Dwie krechy zobaczylam 13-go marca chciałam się pochawalić ale znowu się zestresowałam bo beta nie przyrastała mi 100% tylko ok 80% i bałam sie że znowu coś nie tak się rozwija ... a potem synek zaraził mnie jelitówka i znowu rozpacz !!!
Obecnie jestem w 17w3d i dziś byłam na usg na rozpoznaniu płci i spieszę się donieśc że będzie córeczka :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------
Chciałam dodać że ponieważ nie miałam pasków na ph to zmodernizowałam starania o córeczkę i po @ zrobiłam dietę cytrynową polegającą na piciu cytryny na czczo zaczynając od jednej i każdego dnia zwiększając aż do 5 a potem znowu zmniejszałam ilość o jedną i wyszło aż do owu - zakwaszałam się w ten sposób - od góry :)

Gratulacje Kochana super że się udało :-)

reklama
Do góry