reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My mamy jechac od 1 lipca nad morze a prognoza pogody kiepska.Nie wiem czy jechac czy nie.Mama mi truje ze nie powinnam bo ciaza i takie tam.Ale jak bedzie lalo to sie umecze z dziecmi tam.

reklama
witam was

mama ładny wykres :) czekamy... kiedy test kolejny robisz?

Biore się za pracę
bede u was z doskoku
poczytam może co nieco...

Dzien dobry wszystkim:-)
u nas dzien sie zaczal od strasznej burzy
mama i misia moze zasybko bylo a test :) wiec dalej trzymam kciukii oczywiscie za Pirahne zeby dzis wyszla z coreczka :tak:
ja wczoraj mialam takie farta wylicytowalam krem mustela 9 miesiecy 200ml za 1 e i majtki poporodwe hartmann 5 szt za 1 e
Andziak z ta pogoda to bedzie roznie bo co chwile sie zmienia u mojej siostry na weselu mialo byc zimno caly czas pokazywali a 2 dni przed nagle 30 stopni i byl upal:)

Powiedzcie mi jak sobie radzic z dzieckiem ktore nie odstepuje na krok i beze mnie nigdzie nie pojdzie ryk i kwik;/ nie wiem co robic bo z mariuszem nadia nie chce zostac a jak pojde do szpitala to w ogole bedzie ;/ mamie kazalam wziac wolne jak bede szla do szpitala zeby z nia byla i chyba pojedzie do mojej siostry bo ciazko to widze;/

hej dziewczynki witam po weekendzie

u nas dzisiaj ma być 31 stopni, nie wiem jak to wytrzymam

Mama, Misia dopóki małpa nie przylazła, ja trzymam kciuki!

Czarodziejko mam nadzieję, że już lepiej? Basen polecam, my byliśmy w sobotę, Iwuś aż piszczał z radości, fajnie było.

Piranho, mam nadzieję, że dzisiaj już napiszesz do nas z domu:-)

Patrysia, gratualcje, połowę masz za sobą, a 9 lipca wszystkie będziemy trzymać kciuki

Reszę dziewczyn pozdrawiam, lecę do pracy, odezwę się później

...też na basen musze się z młodym wybrać. My co weekend chodzimy. jakoś w tygodniu czasu brak :\
Fiol codziennie piłkę trenuje... wraca do domu cały mokry... heh dziś też pewnie bedzie szedł na boisko
:)

Powiem wam szczerze ogólnie cała sytuacja z @ mnie wkurza test negatywny @ nie ma i nie wiem co dalej codziennie wypatruje czegokolwiek wkurzam się już jak myślicie ile jeszcze czekać ?

misia nie dziwie Ci się.... a badałaś szyjkę? to też może co nieco pomóc.... potrafisz wyczuć czy jest nisko czy wysoko zamnieta czy otwarta miekka twarda.... ? Jutro zrób jeszcze raz testa. Albo idz na badanie krwi

dzien dobry dziewczynki.
u mnie tempka w dol, czekam na @ :wściekła/y:
Mama ten czar to chyba u mnie prysl :-(
Misia a nie mozesz isc na bete?
Piranha wracaj szybciutko do domciu bo tesknimy :tak:

Dzisiaj nie badałam szyjki (ale wiem kiedy jest nisko a kiedy wysoko i kiedy jest twarda a kiedy miękka )
Ja juz myślałam w piatek że dostane @ bo brzuch mnie mulił ale tak dziwnie nie jak zawsze bardziej jak na owu niż na @ ale nic cisza

reklama
Powiem wam szczerze ogólnie cała sytuacja z @ mnie wkurza test negatywny @ nie ma i nie wiem co dalej codziennie wypatruje czegokolwiek wkurzam się już jak myślicie ile jeszcze czekać ?

a robilas test 10 mIU/ml? mi z nadia wyszedl test pozytywny w 7/8 tygodniu ciazy :)teraz robilam ten 10 i wyszedl taki baldziuch :)ale predzej patrzylam na kolor warg sromowych ponoc robia sie taki fiolet siny w ciazy :)

Do góry