reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

srom W pierwszym okresie ciąży – jako jeden z prawdopodobnych objawów zapłodnienia – kobiety zauważają rozpulchnienie i zasinienie warg sromowych większych i mniejszych. Srom staje się wtedy bardziej zaczerwieniony i wrażliwszy na dotyk. Zmiany te nie są bolesne ani szczególnie dokuczliwe, na pewno natomiast są odczuwane przez ciężarną. Ustępują w późniejszym

reklama
szyjka najlepiej aby była teraz zamknieta..... a wysokość cóż różnie czasami nisko a czasami wysoko... ja mam przeważnie średnio wysoko ale przed @ nisko i sie otwiera...

mi bardzo pozno wyszedl test i to jeszcze w tym 7/8 tygodniu to byla taka blada kreska ze ledwo widoczna i to dopiero po 3 godzinach bylo ja tak troche widac:) tylko ja od poczatku z nadia ciaze mialam mlodsza moze przez to nie wiem :) a tu jest o wczesnych objawach
Zmiany zachodzące w narządach płciowych - Ciążowy.pl

reklama
daria ja na Twoim miejscu posłałabym Nadię do jakiegoś przedszkola czy coś w tym stylu.. powiem Ci, że Marcello był niesamowicie za mną, z nikim absolutnie nie chciał zostać,wczepiał się we mnie i chował, no histeria dosłownie.. tylko mama i mama.. ale odkąd poszedł do żłoba, jest zupełnie inny, owszem pierwsze 3 tygodnie były ciężkie, ale potem już się przyzwyczaił.. także to dobre rozwiązanie:tak:

patrysiak u nas dziś potworny upał, ja mam do pracy na 2, a tak bym sobie nad wodę pojechała:-(

andziak my jedziemy nad morze 7 lipca, poważnie taka pogoda ma być? no kurcze, w tamtym roku to samo, większość pobytu lało..

kinga podziwiam twojego synka, że mu się chce grać w taki upał.. ja idę i się pocę, a co dopiero biegać za piłką:szok:

daria rewelacyjne ceny wylicytowałaś:tak:

misia beta hcg będzie najbardziej wiarygodna:tak:

Do góry