srom W pierwszym okresie ciąży – jako jeden z prawdopodobnych objawów zapłodnienia – kobiety zauważają rozpulchnienie i zasinienie warg sromowych większych i mniejszych. Srom staje się wtedy bardziej zaczerwieniony i wrażliwszy na dotyk. Zmiany te nie są bolesne ani szczególnie dokuczliwe, na pewno natomiast są odczuwane przez ciężarną. Ustępują w późniejszym
reklama
a robilas test 10 mIU/ml? mi z nadia wyszedl test pozytywny w 7/8 tygodniu ciazyteraz robilam ten 10 i wyszedl taki baldziuch
ale predzej patrzylam na kolor warg sromowych ponoc robia sie taki fiolet siny w ciazy
![]()
Czyli mi test może nie wyszedł bo było za wcześnie
K
Kinga85
Gość
szyjka najlepiej aby była teraz zamknieta..... a wysokość cóż różnie czasami nisko a czasami wysoko... ja mam przeważnie średnio wysoko ale przed @ nisko i sie otwiera...
mi bardzo pozno wyszedl test i to jeszcze w tym 7/8 tygodniu to byla taka blada kreska ze ledwo widoczna i to dopiero po 3 godzinach bylo ja tak troche widac
tylko ja od poczatku z nadia ciaze mialam mlodsza moze przez to nie wiem
a tu jest o wczesnych objawach
Zmiany zachodzące w narządach płciowych - Ciążowy.pl
Zmiany zachodzące w narządach płciowych - Ciążowy.pl
K
Kinga85
Gość
ja bym zrobiła test z krwi.... gin teraz za dużo nie powie bo za wcześnie. Pewnie też ci zaleci betahcg
reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
daria ja na Twoim miejscu posłałabym Nadię do jakiegoś przedszkola czy coś w tym stylu.. powiem Ci, że Marcello był niesamowicie za mną, z nikim absolutnie nie chciał zostać,wczepiał się we mnie i chował, no histeria dosłownie.. tylko mama i mama.. ale odkąd poszedł do żłoba, jest zupełnie inny, owszem pierwsze 3 tygodnie były ciężkie, ale potem już się przyzwyczaił.. także to dobre rozwiązanie
patrysiak u nas dziś potworny upał, ja mam do pracy na 2, a tak bym sobie nad wodę pojechała:-(
andziak my jedziemy nad morze 7 lipca, poważnie taka pogoda ma być? no kurcze, w tamtym roku to samo, większość pobytu lało..
kinga podziwiam twojego synka, że mu się chce grać w taki upał.. ja idę i się pocę, a co dopiero biegać za piłką
daria rewelacyjne ceny wylicytowałaś
misia beta hcg będzie najbardziej wiarygodna

patrysiak u nas dziś potworny upał, ja mam do pracy na 2, a tak bym sobie nad wodę pojechała:-(
andziak my jedziemy nad morze 7 lipca, poważnie taka pogoda ma być? no kurcze, w tamtym roku to samo, większość pobytu lało..
kinga podziwiam twojego synka, że mu się chce grać w taki upał.. ja idę i się pocę, a co dopiero biegać za piłką

daria rewelacyjne ceny wylicytowałaś

misia beta hcg będzie najbardziej wiarygodna

Podziel się: