reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martiko ja trzymam kciuki za Ciebie...nie będę jeszcze gratulować:-D
ale wskakuj tu się chwalić, bo mi nie wypada tu oznajmiać o Twoim szczęściu:-)
pozdrawiam:cool2:

reklama
no wlasnie dzis mam taki bol jak by na @ jeszcze co chwile od lazienki lece ;/ nie wiem czy cos zjadlam czy co ;/ do tego dziecko nie oszczędza mnie i caly czas kopie :-p

kate18 żyjemy żyjemy...chociaż przez te upały cięzko, mała nie chce spać, gorzej je...a jak Twój Alanek jak znosi upały jak z jedzeniem??
kupujesz sylk, czyżbyś zaczynała staranka???:-):-)

marti_ka powodzonka, kurka ale sie tutaj dzieje

mamo05 póki nie ma malpiszona wsio możliwe

monico
jak tam Zuzinka??

hejka :)

ale dziś przyjemnie,nie za upalnie, wiaterek wieje, słońce świeci :)
Mati na wycieczce w Krakowie, do teatru pojechali :) przebieram nogi żey usłyszeć od niego jak było :)

Patrysia mam sentyment do tego bobo testu :sorry2: Matika nam ujawnił:-)
Martika ulalalala ;)))) &&&&& za księcia :)))))
Mama Misia oby ten archiwum x skończył się maluszkami !!! Trzymam kciuki!!
Patrysiak no to kopniaczka w tyłeczek na zachętę daję, marsz po wyprawkę:-D
Czarodziejka biedna jesteś :( strasznie cię choróbsko wymęczyło, wracaj do formy i do nas ;)
Piranha jak super że już u siebie jesteście :) Trzymam kciuki za Krzysia żeby zazdrość szybko minęła i czekam na zdjęcia malutkiej :)
Kate buziaki dla zapracowanej mamy :)
Pierogatka spokojnego snu dla Aniulki

pierogatko sylk chciała kolezanka, prosiła zeby jej kupic. A Alan tez sie troche meczy przez te upały ale na zczescie w domu mamy dosyc chłodno, je troszeczke mniej, ale on jest kluska to moze nawet lepiej a spi super, nawet w nocy nie budzi się juz do jedzenia. dzisiaj wstał o 6,30 i spał już 2 razy po 2 godziny, tylko troche go zeby męcza bo na dole już mu idą

reklama
hej dziewczyny :-)

Piranha jak milo ze do nas zajrzalas :tak: caluski dla malej Kaji;-)
Mama oby sytuacja u ciebie szybko sie wyjasnila bo to czekanie potrafi byc meczace. nieustannie trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Misia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& rowniez dla ciebie. oby okazalo sie ze owulacja sie przesunela i test juz niebawem wyjdzie pozytywny :-)

Martika a gdzie ten twoj obiecujacy wykres? chetnie zerkne ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie :-)

Czarodziejka szybkiego powrotu do zdrowia ztcze ;-)

Truskafffka u nas tez ciepelko, sloneczko swieci, odrazu lepszy humorek :tak:

Daria odpoczywaj kiedy masz mozliwosc :tak:

Do góry