Witam się po dłuższej nieobecności
Cieszę się że wczorajsze spotkanko udane, żałuję że nie mogłam dołączyć ale niestety w pracy urlopy i ktoś musi być...
karlita ślicznie Gabi pisze, teraz już z górki pójdzie. A torcik super z Kitii
madzienka super że zakupy udane.
madziara78 pewnie jakiś nawóz Julka uczulił, niedawno też to przechodziliśmy po bananach jak się okazało-mała była cała zsypana od góry do dołu.
maltanka a Ty codziennie chodzisz do pracy?
marta a Ty jak się czujesz?To już 23 t.c.-ale ten czas leci.
madziara78 dobrze że już jesteście w komplecie w domu, cukry pewnie od stresu też skakały.
aneta82 niech chusta Wam służy, oby malutka się przekonała do niej. Nasza ani chusty ani nosidełek nie toleruje

Super zdjęcia urodzinowe.
Wszystkiego Najlepszego dla Oleńki.
misia2010 ja nie wiem co te dzieci mają że tak lubią trawę podlewać.Słodko Natalcia wygląda...U nas z Kubą na kolki najlepiej się sprawdzała woda koperkowa Gripe water i infacol...
Po prostu praca,dom,podwórko przez cały dzień to później tylko marzę o poduszce z dzieciakami...Remont jednego pokoju skończony, teraz trzeba się brać za resztę....Dzieciaki odpukać zdrowe,Kuba chodzi do przedszkola. Dzisiaj już po spacerku, byłam w przychodni bo małej coś się na tyłku porobiło od pieluch. Dostaliśmy Bella Happy i mała po 3 pieluszkach ma cały tyłek w kropki

Tak więc je komuś oddam i powrócę do przeciekających Pampersów...