reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

super Aestima! aż miło czytać:tak:a latarnię morską układa "po kolei"? bo Maja jak popadnie na razie:baffled: Pokazuje oko, nos, zęby(głównie na mnie pokazuje;-)), nogi, pępek(mój oczywiście:-D) a ucha nie może załapać. No i od wczoraj zachwyca się papryką w książeczce;-) mówi na nią pa-pa:rofl2:i od niedawna całusy posyła

Ostatnia edycja:
reklama
super Aestima! aż miło czytać:tak:a latarnię morską układa "po kolei"? bo Maja jak popadnie na razie:baffled: Pokazuje oko, nos, zęby(głównie na mnie pokazuje;-)), nogi, pępek(mój oczywiście:-D) a ucha nie może załapać. No i od wczoraj zachwyca się papryką w książeczce;-) mówi na nią pa-pa:rofl2:i od niedawna całusy posyła
buahahahaha

naprawdę nie może martadelka:sorry2:a jak jej pokażę, to za kolczyka mnie ciągnie...a na pępek mówi auuuu, bo raz mnie uszczypnęła w brzuch aż auuuu krzyknęłam
Maja jak nie chce już jeść, to głową kręci, uczę ją, że ma mówić "nie", ale póki co kręci głową z wk...i krzyczy mamamama;-)
aha! i daje misiowi smoczka i mu robi aaa:tak:strasznie to słodkie jest, chyba lalkę jej w końcu muszę kupić

naprawdę nie może martadelka:sorry2:a jak jej pokażę, to za kolczyka mnie ciągnie...a na pępek mówi auuuu, bo raz mnie uszczypnęła w brzuch aż auuuu krzyknęłam
Maja jak nie chce już jeść, to głową kręci, uczę ją, że ma mówić "nie", ale póki co kręci głową z wk...i krzyczy mamamama;-)
aha! i daje misiowi smoczka i mu robi aaa:tak:strasznie to słodkie jest, chyba lalkę jej w końcu muszę kupić

no Majeczka musi byc cudowna w próbie uchwycenia uszka hihi ależ to słodko brzmi:tak:
Emilka parę dni temu powiedziała podczas jedzenia kaszki: 'Nie, nie ce' (oczywiście ozcznacza to, że nie chce;-))
ma owieczkę do usypiania ('Bebe' - tak nazwaliśmy i Emilka powtarza), i jak tylko pije z kubeczka to łapie co pod ręką (lalę, misia 'Bebe') i podsuwa dziubek i 'daje' pić:-)

mrsmoon, w sumie prawi po kolei:) U nas dawno te zabawki nie były używane, dopiero dziś wyciagnęliśmy ,bo wiatr taki, że urywa głowę więc w domku siedzimy, po południu pójdziemy.
A części ciała też pokazywał na mnie- np pytam gdzie Mieszko ma nos a on pokzywał nos, ale mój a od dziś wszystko na sobie pokazuje, tak jakby załapał, że mieszko to on i ma swój nos a mama swój:-D

Wow, martadelka! NIe ce- bosko:tak:!
Nas lalę namiętnie karmi, czesze, zęby jej myje, usypia i tuli. pełna obsluga:tak: No , jeszcze jej nie umie ubrać:-D
A wczoraj jak wyciagnęłam lalę z wózka a włożyłam tam zabawki do piachu i mówię, chodź na plaz zabaw z wózkiem, to gdzie tam- pobiegł po lalę ( krzycząc lala, lala) i wsadził ją z powrotem do wózka. Ja mówię, że lala zostanie w domku, a on nie i znów ją do wózka wcisnął. Takze Murzynek poszedł z nami na plac i zrobił furorę wśród dzieci:-)

my mamy lale, która nazywa się Emily!!!:-) Emilka nie ruszy się bez niej na spacer czy do auta:tak: też ją czesze, daje buziaki, i tuli-tuli:-)
ale fajne te nasze dzieciaczki (nieskromnie hihi)
aha 'pełna obsługa' - brzmi conajmniej dziwnie buahahahahaha

reklama
Do góry