ale że kto? ja?A w ogóle to zboczuchy jesteście![]()
Kati jest lepsza, choć widzę, że Silva podłapała mój dowcip:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale że kto? ja?A w ogóle to zboczuchy jesteście![]()
Kati jest lepsza, choć widzę, że Silva podłapała mój dowcip:-)Aestima bo nigdy nie wygrasz tego konkursu na Najmilszą Forumowiczkę!!!Mowa byłą o Tobie ( głównie- jako prowodyrce) i SilvieTy mi się tu Kati nie zasłaniaj! Ona dzisiaj grzeczna!
![]()

i jeszcze śmiesz mi grozić??? to już szczyt bezczelnościTy też zaraz spadniesz kilka pozycji w dół w rankinguJak będziesz zboczuchem
I to pyskatym
![]()

a do zboczucha to mi daaaaleko
ale to nie ten wątek...
), Maja dziś po raz pierwszy jadła zupę łyżką. Upieprzyła się nieziemsko, ale mądra mama oprócz śliniaka obłożyła ją pieluchą tetrową. Nawet jej szło, do buzi trafiała, tylko nie zawsze coś nabierała albo po drodze spadało. ALe jak jej pokazałam, to nie chciała być karmiona tylko koniecznie sama musiała

ale wie o co chodzi :-)