reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

Ja polecam Powsin - bo nie trzeba płacic, a wydaje mi się, ze jeszcze nie tak ogromna radocha dla dzieciaków (choc rzeczywiście coraz większa)
Byłam ostatnio w jakiś upalny totalnie dzień w Powsinie (w tygodniu niestety) i było przemiło. Plac zabaw zamknięty z ogromną piaskownicą, zjeżdzalnia i huśtawki (ale dla dzieci większych) + takie małe huśtawki na sprężynach.
Jakby co do siebie tez chętnie zaproszę, tylko właśnie wcześniej muszę znac termin. Jestem w warszawie pod koniec sierpnia więc Marta - chętnie sie spotkam :) / przejdę gdzieś / zaproszę do siebie.

reklama
O teatrze
Dla baardzo bogatych - bilety od 40 do 60 zł, dla dzieci też :szok: Ale chyba się skuszę jednak, bo spektalne sprawiają wrażenie interesujących :-p
Nutria - Ty mówisz o innym Powsinie niż myśmy były - Ty Park Kultury i Rozrywki, My - Ogród Botaniczny. Z Parku można dojść do Ogrodu. My ok. 01 jesteśmy pewnie tylko będziemy latać za zaświadczeniem do pediatry bo moja lekarka od 31.08. idzie na tygodniowy urlop :baffled:

To Ty baaardzo bogata Forever jesteś:-p a tak serio - super sprawa te spektakle! Ja też się przejdę, ale myślę, że raczej jesień/zima, żeby Szymek był bardziej kumaty:)

To Ty baaardzo bogata Forever jesteś:-p
:rofl2: To się może jakoś namówimy i spotkamy..... wreszcie :sorry:. Kulkowe mi najbardziej przypasowało po pobieżnej lekturze....:-p W sumie we wrześniu to już jesień się zaczyna.
Edit: I jeszcze coś takiego znalazłam: http://www.teatrbaj.waw.pl/ przedstawienie "Śpij", w podobnej konwencji.

Ostatnia edycja:
A może jeszcze jakoś w sierpniu wakacyjnie się spotkamy? Może być u mnie:) Może bez wielkiem pompy kulinarnej, bo nie sądzę, żeby było dużo czasu na siedzenie przy stole;) Myślę raczej o ogródkowej posiadówie przy kompocie i serniku:) Co Wy na to?

Moon? Zołzik? Forever? Saffi? Nutria? Kto jeszcze chętny? Może zgramy to z wizytą Marty w Wawie?

reklama
No to super:)

Wiem, że Nutria ma wolne wtorki i czwartki, a Saffi chyba też wtorek pasuje ze względu na pracę? Jak reszta się zapatruje na ten (lub inny) dzień tygodnia?

Zołzunię trzeba będzie pewnie zgarnąć z Mokotowa... tu prośba do Moon lub Forever...

Do góry