reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

no ja jestem jak najbardziej chętna na spotkanie, może być u mnie, nutria pewnie też nie odmówi;) ona ma większy ogródek:))

reklama
jeśli w weekend to może i mnie się uda z Leośkiem podskoczyć (czytaj: M. mnie zawiezie, a potem po mnie przyjedzie... [wiem wiem, forever]...):-)

Ostatnia edycja:
może być weekend! fajnie byłoby zobaczyć Leośka:) i wtedy też pewnie nasza zapracowana Saffi się skusi...

tylko niech ta pogoda się poprawi!

my na pewno nie możemy 16-17 czerwca, reszta kalendarza póki co pusta:)

hmm.... Ja w tygodniu mogę we wtorki i w piątki. a w weekendy.. ?
10.06 siedzę sobie sama w dmku tylko z bliźniakami . (ale jestem za to niemobilna, bo bez samochodu).
23 może być ale tylko do ok 15.. później już ciężko. (mamy wielkiego grilla dla znajomych zaplanowanego)

Jeśli chodzi o mniejsce - czy u mnie, czy u Silvy, to jakoś się dogadamy ;-) Ja generalnie zapraszam zawsze!, w dni powszednie spokojnie. a co do sobót... moze się okazac, że mamy potrzebę sprzątania w domu przed imprezą, to wtedy mój szanowny M nie będzie zadowolony... ;-)

Tylko 30 u nas odpada.

Jako że właśnie przyszły wakacje, nie wiadomo co z wrześniowym zlotem, no i zachęcona przez Safii chciałam zaproponować - coby sobie wszystkie w kalendarz wpisały - spotkanie grupy warszawskiej i okolic tj. Lublina też :-D wtedy kiedy raczej już wszyscy zjadą tj. 01 września sobota. Miejsce do ugadania w zależności od pogody i sugestii. Mam nadzieję, że sprzeciwu nie będzie. :happy:

forever sprzeciwu nie ma, wręcz przeciwnie;-) ale! my wtedy mamy wesele naszych dobrych znajomych, o czym kompletnie zapomniałam przy naszej wczorajszej rozmowie:-(

reklama
A co do miejsca to chyba najlepiej byłoby w jakimś miejscu neutralnym dla wszystkich, moze ten Powsin... Ale na ugadanie miejsca jest jeszcze czas..

Do góry