reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
U Mrsmoon prawie jak na wsi :-D Tarta jak zwykle pyszna, ja niestety zapomniałam aparatu :zawstydzona/y: Jak Nutria pojechała to była dodatkowo atrakcja w postaci przesyłki z królikiem od Madzioolki - no kopara odpada, bo nawet nie opada - ale o tym na szyciarskim... :szok:

oto i tradycyjna fotka: (Krysia jak zwykle wyszła najlepiej ;-) )
zdjecie_ 284.jpg

Dzięki Dziewczyny... :zawstydzona/y:
Andariel
, a jak foty z naszej ostatniej wizyty u Was ?
Nutria - a może link do całej sesji w wolnej chwili, też tradycyjnie ? ;-)

forever - są jakieś:tak:, ale nie tak udane, jak z poprzedniego razu - wstawić tu te "najudańsze"? [picasa mi szwankuje ostatnio, a raczej: laptop, przez co wszystko chodzi okropnie wolno i się zawiesza...]

reklama
zlot, albo przy innej okazji jeśli będzie... to już za miesiąc, a ostatnio dostałam 3 pary od siostry, więc nie mam totalnego niedoboru. ;-)

Do góry