reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
Zołzik trzymam kciuki byscie wyzdrowieli!! macie jeszcze kilka dni :)
forever czyli chcesz na miodzie z dodatkami.. ??? proszę bardzo. Nie wiem co z bakali wyjdzie, ale coś na pewno znajdę :) dostaniesz jakąś pyszną mieszankę :)

Dziewczynki, jako że tak jak napisałam na szyciowym jutro odwożę laptopa do serwisu korzystając z okazji wyjazdu i odbiorę go najwcześniej w niedzielę wieczorem, bardzo bym prosiłam o info o której się spotykamy i gdzie ( tj. konkretnie ) w poniedziałek i wszelkie ogłoszenia parafialne związane z tym dniem, smsem. Składniki na sałatkę zanadbyte, co komu zwrócic muszę pamiętam - Szymiemu grzechotkę, Nutrii - olschoolową ściereczkę z kalendarzem - czad :-p. Czy życzycie sobie kopie wykroju ptaszyska co mi Aestima obiecała - mogę przez faks przepuścić? Ja - Zołza - mam nadzieję, że Edi gluci coraz mniej, daj znać czy udało Wam się wykurować, bo zapewne za guziczkami tęsknisz :tak:

:no: Edi nadal z glutem do pasa - ale coraz lepiej oddycha, zobaczymy.
No jasne, że tęsknię za guziczkami! A Twoje książki dotarły już wszystkie, czekają na odbiór...

Miłego spotkania! Pierwszy raz chyba będę nieobecna:( Szymi już co prawda nie ma gorączki, ale ma biegunkę - cudownie...

reklama
Do góry