reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

Andariel - to może się nie męcz i płytka na najbliższe - co już niedługo ;-) - spotkanie ? Wespół zespół ze wszystkimi i ciążowymi ? :-pA mój lapek odżył jak go w weekend wywiozłam do mojego informatyka na przegląd okresowy :tak:

reklama
Słuchajcie, mam ogłoszenie a raczej zapytanie - otóż widziałam się dziś z chrzestną Młodej od której mam fotelik i bazę no i w lipcu, sierpniu przyjedzie do niej kuzynka która na stałe mieszka w Maroku z maluchem 2 miesięcznym. Do tego czasu nie planowałam Młodej zmiany fotelika w związku z tym obiecałam, że się wywię czy nie dało by się pożyczyć gdzieś jakiś na ten czas. W związku z tym moje pytanko czy któraś nie zechciałaby mnie wybawić z kłopotu ? Oczywiście sprzęt odbiorę, odwiozę pachnący. :happy2:

Dzwoniłam dziś do "swojego" żłobka - zamykają listy 31 maja br., w połowie czerwca dzień otwarty i wtedy będą wywieszone nazwiska szczęśliwców.

No tak, to zgodnie z harmonogramem:tak:Powiem Ci, że mimo niskiego numeru im bliżej wyników tym mniejsze mam złudzenia...
A właśnie - może jakieś spotkanko byśmy zorganizowały ale już w czerwcu? Bo u mnie teraz 2tyg urlopu A:-)

Mrsmoon - u mnie 50 miejsc na 400 osób :szok: Co do spotkanka to jestem za tylko bym poprosiła baardzo :-D - sobotę lub niedzielę poza 02.06. oczywiście :tak:, dłuższym weekendem i 16.06. - bo dzień otwarty w żłobku i 23.06. - bo pracuję - ups... wszystkie soboty czerwca mi odpadły :zawstydzona/y: A może 26-27 maja by Ci i reszcie podpasował ? Można by się było gdzieś w plenerze umówić.
edit:listy żłobkowe wywieszają 15.06. o 9. a dzień otwarty jest we wszystkich żłobkach

Ostatnia edycja:
kochana, nijak mi nie pasuje, bo na Śląsku Mai urodziny wtedy robimy, więc w ten weekend albo w jego okolicy jak się piszę ale na śląskie spotkanie;-)

Szkoda :-(Jeśli się mi uda namówić Aestimę z Chłopakami na przyjazd na roczek Młodej to pewnie 03 czerwca byśmy się do zoo wybrali i wtedy będzie okazja do spotkania tamże w większym gronie :tak:

reklama
jestem za, może być u mnie, chyba, że wolicie na świeżym powietrzu - wtedy trzeba się uśmiechnąć do dziewczyn z ogródkami;-)

Do góry